Предателството на Люси Иларионов шокира всички!

0
410

Люси Иларионов не се показа като лоялен приятел!

Режисьорът Люси Иларионов извърши предателство спрямо Джино Бианкалана. Двамата бяха най-добри приятели по време на „ВИП Брадър“, а сега дори не го защити в студиото на Big Brother: Most Wanted.

Люси Иларионов и Ани Хоанг
Дали някога Люси Иларионов ще предаде и Ани Хоанг?

Людмил дойде като защитник на рапъра Dee, който в крайна сметка отпадна от надпреварата. От него се очакваше да защитава бившия на Джена или поне да каже някоя добра дума за него, но това не се случи.

Напротив, Люси Иларионов дори си позволи да критикува бизнесмена, че не се е държал по-твърдо с Луна. Той заяви, че в някои моменти го е издразнил, което е странно, защото ги помним като много близки приятели.

Уви, явно не са толкова близки, поне вече не. Оттогава изминаха 2 години и най-вероятно много неща са се променили.



Дори не се знае дали са се виждали в този период. Има вероятност Люси да е обиден, че Джино така и не го е потърсил след шоуто, за да изпият по една бира.

Режисьорът е определян от мнозина като много хлъзгав човек, при когото лоялност рядко има. Той действа според някава стратегия, която постоянно търси.

Така беше и в Големия Брат, когато мнозина го намразиха заради интригантство. Днес може би също не е станал особено симпатичен на зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.