Чао, Тамара! Друга е най-красивата българка и най-красивата жена в цяла Европа!

0
413

Да, Тамара Георгиева не е най-красивата българка, както вече мнозина изтъкнаха!

Човек никога не знае откъде ще излезе истинската красота. В случая на Тамара Георгиева се разбра веднага, защото мнозина твърдят, че короната й на Мис България 2017 е купена.

Лидия Иванова е по-красива от Тамара Георгиева
Тя е истинската красива българка, не Тамара Георгиева

В тези размирни времена, относно българската красота, можем само да напомним, че всъщност имаме българка, която ни прочу по цял свят и не се нуждаем от друга. Нейното име е Лидия Иванова.

Това е една девойка от София, която живее в Лос Анджелис от много години. Тя е носителка на Miss Europe Global, с което през 2015 г. стъпва на европейския връх по красота. Освен това е втора в „Мис Българка в САЩ – 2015“.

Така за цял свят е ясно, че Лидия Иванова е най-красивата в Европа. Тя е българка и по този начин представя страната ни далеч от родината си.



Лидия никога не би участвала в „Мис България“, тя се цели доста по-нависоко. А и се вижда, че у нас конкурсът е опорочен, което със сигурност отблъсква от него истинските красавици.

Лидия Иванова е постигнала победата си зад граница с естественост и непринуденост. На финала тя се появила с българска носия от пиринския край. Така трогнало журито, че не се нуждае от разголвания, за да спечели надпреварата.

Лидия нашумя и като музата на Джъстин Бийбър. Говори се, че преди няколко години певецът се опитал да я свали, но ударил на камък.

Както виждате, имаме миски, които носят истинската красота. Затова нека оставим Тамара Георгиева да си отпразнува нейната победа, защото друга надали ще има.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.