Шок: Фолк певица е мъж? Феновете са в ужас!

0
1564

Известна фолк певица може и да е мъж, убедени са мнозина!

Лорена е една от оборотните чалга изпълнители напоследък. Тя обаче е и една от най-мистериозните такива. Според много от феновете, тази фолк певица крие нещо от себе си.

фолк певица Лорена
32-годишната фолк певица Лорена може да има скандално минало?

Това нещо е мъжкото достойнство. Доста от хората са убедени, че Лори всъщност е родена като мъж, твърди HotArena.net.

Причината за тези твърдения са доста грубоватите черти на фолк дивата. Нейното лице издава неща, които дори и с грим не могат да се прикрият.

„Голямо чело, груб овал на лицето, големи уши и нос, широка челюст“ – отбелязват в социалната мрежа.



Самата фолк певица подбуди тези коментари с една шега по време на свое участие. Тогава тя заяви, че е опакована отдолу и на хората не им трябва да надничат под полата й.

Разбира се, това бе счетено за шега, но е добре известно, че във всяка шега има някоя доза истина. Дали и в тази на Лорена има, остава да гадаем.

Иначе гласът на певицата не издава с нищо да е мъжки. Известно е обаче, че с подходящата хормонална терапия гласът на всеки може да стане какъвто той пожелае.

Самото име на фолк дивата буди подозрения относно нейния пол. Лорена не е българско име и много прилича на артистичен псевдоним, носен от някой, който има какво да крие.

Певицата е част от „Хит Микс Мюзик„. Тя е на 32 г., но едва миналата година стартира своята кариера. Това също буди подозрения какво е правила досега?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.