Драма! Зорница Линдарева с двоен аборт, затова няма семейство…

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Зорница Линдарева разкри истината за своята необвързаност!

Манекенката Зорница Линдарева е преживяла най-жестокото и кошмарно нещо за всяка жена. Тя е трябвало да премине през загуба не на едно, а на цели две деца.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева е претърпяла истински ад

Зори разкри в Big Brother: Most Wanted, че е още неомъжена, защото й се е развалило семейството, което е била тръгнала да създава преди няколко години. Причината е, че е загубила две деца и явно след това с годеника й са се разделили.

Причината менекенката да сподели всичко това бяха нападките на Динко Вълев, че е лека жена и затова на 35 г. още не се е омъжила. Двамата изпаднаха в силен конфликт, в който тя дори го нарече “простак”.

Динко не спря да й натяква, че не се е омъжила и само разваля семейства. Това силно обиди Зори и тя тогава реши да разкрие истината за най-голямата драма в живота си.


Действително Зорница Линдарева без малко да разбие едно семейство, но то оцеля. Жени Калканджиева й бе вдигнала мерника преди време, понеже мъжът й Тачо прекара няколко нощи със Зори. В крайна сметка обаче този брак оцеля.

Сега манекенката е сама и чака любовта. Докато я чака обаче, моментни забежки явно не са й чужди, защото в момента се сваля на Константин в Къщата.

Коцето няма интерес, тъй като е щастливо женен, но в същото време го е страх да не обиди дамата. Затова не я отблъсква брутално, както Явор Бахаров Жана Бергендорф примерно.

Ясно е, че на Зорница ще й бъде все по-трудно да си открие половинката, след като е преживяла такъв кошмар, а и годините текат. Дано все пак открие истинското щастие един ден.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Драма! Зорница Линдарева с двоен аборт, затова няма семейство…”

  1. zdravka laslova

    ное. 30. 2017

    I zatova e zapochnala da razvalq semeistva.parcalka mrasna

    Reply to this comment

Добавете коментар