Джино потресе България: Аз книги не чета и се гордея с това!

0
345

Джино Бианкалана направи най-покъртителното признание в Big Brother: Most Wanted!

35-годишният бизнесмен Джино Бианкалана разтърси Къщата с признанието си. Той не се страхува да каже пред цяла България, че не се занимава с интелектуална дейност и може би никога не се е занимавал.

Джино Бианкалана
Джино не чете и се гордее с това

Оказва се, че победителят от „ВИП Брадър 2015“ не е прочел нито една книга през своя живот. Най-шокиращото е обаче, че той не се срамува от този факт, а дори се гордее.

„Аз книги не чета, не е в мой стил, занимавам се с други неща. Аз съм стигнал донякъде в моя живот без да чета книги и се гордея с това.“ – каза Джино, докато номинираше Фънки.

Именно китаристът стана причина да лъсне интелектуалното ниво на бившия годеник на Джена. Той го нападна остро, че се грижи прекалено за външния си вид, вместо да обърне внимание на четене на книги.



Бизнесменът обаче не се трогна и дори счете думите на Фънки за обида към него. Именно затова го номинира за изгонване.

Факт е, че Джино е скаран като цяло с четенето. По време на едно от предизвикателствата в Къщата се наложи да чете въпроси и едва успяваше да го стори. Стигна се дотам, че да трябва да се извинява на България, че не може да чете.

Той е израснал в САЩ, където е завършил гимназия. Най-вероятно го е сторил с много мъки, след което се е посветил само на работа.

„Баща ми ме пита дали искам в колеж или да работя и аз му казах, че искам да работя.“ – сподели наскоро Джино Бианкалана.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.