Изхвърлете веднага тези неща от портмонето си, ако искате да имате пари

0
508

Добре е да знаете, че парите имат не само положителна, а и отрицателна енергия

В този материал ще ви разкрием изключително важна информация за портмонето.

портмонето
Добре е да знаете, че парите имат не само положителна, а и отрицателна енергия

Можете да бъдете сигурни, че ако допускате някоя от тези грешки, неминуемо няма да имате пари.
Ако и вие сте от хората, които държите в портмонето си стари касови бележки, неактивни банкови карти, чужди визитки, билети от градския транспорт, за кино, за театър, намерени или спечелени от лотария пари и др. подобни, не се учудвайте защо парите ви бягат.
Място в портфейла ви нямат и снимки на ваши близки хора.

Освен изброените по-горе неща от портмонето задължително трябва да изхвърлите и рецептите за лекарства. Запомнете, че мястото им не е там. Това важи с особена сила в случаите, в които държите в портмонето си просрочени рецепти.

Имайте предвид, че държейки такива рецепти в портфейла си, това може да забави съществено оздравителния процес. Освен това парите ви ще отлетят за лекарства.
Ако сте намерили пари на улицата, в автобуса, в магазина или където и да е другаде, или пък, ако сте ги спечелили на лотария, също не ги прибирайте в портфейла. Запомнете, че тези пари в никакъв случай не трябва да се смесват с вашите.



Добре е да знаете, че парите имат не само положителна, а и отрицателна енергия. Тя може да е дошла от хората, които са използвали банкнотите преди вас. Ако в портфейла си държите снимки на ваши близки хора, отрицателния поток от енергия би могъл да се насочи към тях. Ето защо специалистите препоръчват да махнете всички снимки от портмонето си.

Освен това трябва да сте наясно и с още един факт – снимките забавят или прекъсват паричните потоци.
Съществува и още една причина да не държите снимки в портмонето си, която е от изключителна важност.

Фън-шуй специалистите посочват, че ако държите в портмонето си снимка на човек, който преди време е станал причина за сериозно влошаване на финансовото ви състояние, то носенето й ще доведе до ново влошаване на финансовото ви състояние. По този начин сами ще се вкарате в капана и ще започнете да затъвате в борчове.

Ще ви разкрием и какво друго можете да слагате в портмонето си освен пари и банкови карти, които все още са в сила.
В него можете да носите снимки на богати хора и по този начин ще привлечете парите на ваша страна. Истината е, че ще изиграят ролята на амулет или талисман, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.