Жива кукла Барби: Тя е на 26 години, безумно красива, но…

0
581

Тя е единствената в света, която прилича толкова много на кукла Барби!

Открай време се появяват различни филмчета, в които кукла Барби оживява и става истински човек. Филмът се е сбъднал преди 26 години в Русия.

кукла Барби
Тя е жива кукла Барби

Тогава се е родила Анжелина Кенова, която е определяна от мнозина за жива кукла Барби. Приликата й с играчките от този тип е поразителна.

Близките й твърдят, че Анжи е напълно нормално момиче и не страда от никакво заболяване. Просто се е родила безумно красива, направо неземно красива.

Повечето хора биха се радвали да имат нейната красота, но на самата нея не й е никак весело. Причината е, че цял живот живее като в златна клетка.



Момичето досега почти никога не е излизало от вкъщи. Вярно е, че родителите й са много богати и живеят в истински палат, но девойката иска да изпита живота на обикновените хора.

„Единствените пъти, когато съм напускала дома си, съм била с голяма охрана. Това ме натоварва, защото не мога да водя нормален начин на живот. Не мога да се срещам с момчета, с приятелки на кафета. Преди го приемах, но вече съм голяма и разбирам, че трябва да се променят нещата.“ – споделя 26-годишната жива кукла Барби.

Ясно е, че с този начин на живот Анжелина няма как да има нито много приятели, нито гадже. Това я прави безкрайно самотна.

По всяка вероятност не е ходила на училище с другите деца, а е получила образование с уроци у дома. Нещо, което натъжава мнозина.

Причината да не я пускат навън е нейната безумна красота. Родителите й се страхуват, че лоши хора ще се възползват от нея и затова си я държат в златна клетка.

Интересното е, че Анжи е родена така, тя не си е направила един куп пластични операции, за да заприлича на кукла Барби. Просто всичко е до ген в случая и затова се счита за едно чудо, достойно дори за Книгата на Гинес.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.