Това е мощната коледна молитва, която сбъдва всяко желание

0
690

Неслучайно е казано, че по Коледа стават чудеса

Тази коледна молитва е толкова мощна, че е в състояние да сбъдне всяко едно ваше желание.

коледна молитва
Неслучайно е казано, че по Коледа стават чудеса

Думите на тази коледна молитва притежават изключително силен ефект.
Не се съмнявайте и за миг в силата й. Повече от сигурно е, че ако изречете тази молитва в сутрешните часове на Коледа, както и вечерта, животът ви ще претърпи коренна промяна и то към по-добро.

Не просто ще сте доволни от резултата, а дори няма да повярвате, че това действително се случва с вас. Промяната към по-добро ще стане факт броени дни, след като сте изрекли силната коледна молитва.

Не се изненадвайте, ако само няколко дни, след като сте изрекли тази молитва ви се обадят ваши далечни роднини от чужбина и ви съобщят, че са ви оставили солидно наследство.
Освен това е напълно възможно да получите доста апетитно предложение за нова работа или пък шефът да ви изненада с новината, че увеличава заплатата ви.



Единственото нещо, което трябва да направите, след като изречете тази коледна молитва, е да приемете подаръкът, който съдбата ще ви поднесе в отговор на поисканото от вас.
Както вече споменахме първият път, в който трябва да изречете вълшебните думи, трябва да е в сутрешните часове на Коледа.

Никак не е случайно, че хората казват, че на Коледа стават чудеса. След това отново изречете думите, но вечерта на Коледа. От този ден нататък казвайте мощната молитва всеки ден по два пъти, в продължение на един месец.
Не се изненадвайте, ако резултатът от молитвата ви споходи още преди да е изтекъл месецът.

Важно е да не изпадате в пълно отчаяние от живота, тъй като винаги има светлина в тунела. Въпрос на време е чудото да ви споходи и вас.
Хората, които вече са ползвали тази изключително силна коледна молитва твърдят, че оттогава животът им е претърпял коренна промяна и то към по-добро.

Това, което трябва да изречете на глас е, че божиите дарове са и ваши дарове. Освен това допълнете, че с вас са мирът, божествената хармония и изобилието, а божията любов излиза от вас.
Накрая завършете с думите, че е благословен всеки, който попадне в обкръжението ви. Забравете за завистта и омразата.

От изключителна важност е, когато изричате молитвата да сте искрени. Освен това е много важно да вярвате, че тази молитва наистина ще промени живота ви към по-добро.
Възползвайте се максимално от това вълшебно време в края на годината, наречено Коледа, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.