Съпругът й я предаде и й взе къщата, но тя си я върна по най-невероятния начин!

0
292

Той си помисли, че е спечелил къщата, но всичко се връща!

Джейк е мъж, който се залюбва със секретарката си и напуска жена си Едит. Той успява да й вземе къщата, тъй като неговият адвокат се оказва много добър.

къщата
Той й взе къщата, но тя му го върна тъпкано

Съпругата му обаче му отмъщава по брутален начин. Вечерта преди да се изнесе, тя яде хайвер и скариди на по чаша вино. Тогава й хрумва най-гениалния план за отмъщение.

Едит намазва всички корнизи на пердетата с хайвер и скариди. След това се изнася и оставя мъжът си да живее там с любовницата си.

Миризмата от скаридите и хайвера обаче с всеки изминал ден става все по-жестока. Джейк и секретарката му в един момент започват да не издържат. Те сменят всички мебели, но така и не могат да разберат откъде идва тази смрад.



Прислугата напуска къщата, защото не може да издържа на миризмата. Животът на Джейк и любовницата му става истински ад.

На всичкото отгоре те не могат да продадат къщата. Заради ужасната смрад, която се носи от нея, цената й е занижена, но купувачите пак се отказват.

Един ден Джейк отново се среща с Едит и се договарят той да й отстъпи къщата, но да си вземе всичко вътре. Така тя си връща дома, а той прибира всичко, но включително и корнизите.

Тази история показва как едно отмъщение, което изглежда на пръв поглед детско, може да бъде фатално. Затова трябва да се внимава, когато срещу себе си имаш наранена и предадена жена.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.