Тази вечер ще се наблюдава доста интересно явление

0
334

Явлението Супер Луна може да предизвика смесени чувства

Тази вечер ще имаме възможността да наблюдаваме доста интересно явление.

явление
Явлението Супер Луна може да предизвика смесени чувства

Специалистите разкрива, че тази вечер Луната ще е най-близо до планетата ни. Тя ще се намира на разстояние от едва 358 400 мили.
Казано с други думи ще имаме възможността да наблюдаваме най-голямата Супер Луна.

Това, което отличава предстоящото явление от останалите пъти, в които можем да видим Луната е фактът, че тя ще се вижда с 16% по-ярка от обикновено и със 7% по-голяма.
Освен това трябва да знаете, че енергията на това явление, наречено Супер Луна може да ви бъде от голяма полза, стига да знаете как да го използвате правилно.

Явлението Супер Луна не само може да предизвика смесени чувства, а и да повиши нивото ви на положителна енергия.
Следващите фън-шуй съвети, които ще ви дадем ще ви помогнат да насочите тази енергия в правилната посока. Ето ги и тях:



Привлечете изобилието на своя страна и мечтайте
Представете си нагледно как най-съкровените ви мечти се сбъдват, а вие се чувствате изключително щастливи от този факт. Специалистите посочват, че точно този период на Луната, наречен пълен, е идеалното време за напредъка на тази техника, която ще помогне на мечтите ви да се сбъднат.

Положително мислене
Истината е, че е добре да практикувате положителното мислене не само в този период, а всеки ден. В този период обаче то е с изключително голяма сила. Не го пропускайте! Положителното мислене по време на пълнолуние ще помогне на сбъдването на мечтите ви, тъй като в този период то е натоварено с вълшебна сила.

Медитация
Медитацията по време на пълната Луна ще ви вдъхне сили и енергия и то много повече от обичайното. Тя ще ви е от огромна полза във всяко едно отношение. Колкото и натоварени да сте с работа или лични ангажименти, отделете няколко минути за себе си, в които да медитирате. Ще усетите ползата от медитацията още на мига.

Изпратете част от вашата добра енергия на хората, които имат нужда от нея
Страхотно ще бъде, ако успеете да уловите вълната от добрата енергия, която преминава по време на Супер Луната. Още по-добре би било, ако в този момент изпратите част от своята добра енергия на всички онези, които се нуждаят от нея. Става въпрос например за прошка към приятели, колеги, семейство и др.

Въздържайте се
Избягвайте да влизате в спорове, не се ядосвайте и не се карайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.