Месечен хороскоп декември 2017 – Рак, Лъв, Дева

0
338

Опитайте се да не си навличате неприятности на работното място

Точният месечен хороскоп ще ви даде отговор на въпросите, свързани с това какво ви очаква в последния месец от годината.

месечен хороскоп
Опитайте се да не си навличате неприятности на работното място

Няма никакво съмнение, че декември вече е във владението си. А какво ви очаква в оставащите дни до края му, ще разберете като прочетете вашия месечен хороскоп.

Ето какво гласи той за всяка една зодия:

РАК
Незнайно защо в последния месец от годината вашият поглед ще е насочен назад във времето.
Може би големите успехи, които сте пожънали през това време ви карат да поглеждате назад с носталгия и разбира се да изпитвате съвсем заслужено чувство на гордост.



Бъдете особено внимателни, тъй като в обкръжението си имате твърде много завистници. Те ще се опитат да си припишат част от постиженията ви и да ги окичат като собствени заслуги.
Дори и с риск да се сдобиете с етикета „егоист“, не помагайте на хора, които не го заслужават. В противен случай ще изгубите много време и усилия за хора, които не биха си мръднали и пръста за вас и вие го знаете много добре.

Опитайте се да не си навличате неприятности на работното място.

ЛЪВ
Вашият месечен хороскоп сочи, че сега е времето да се поглезите. След тежката година, която имахте, определено го заслужавате. Сега е времето да се поглезите с необикновено преживяване, което ще ви зареди с енергия и ще ви остави траен спомен.

По празниците ще бъдете в добро настроение и никой няма да е в състояние да го помрачи.
Това се отнася дори и за човека, който ще се появи изненадващо и ще се опита да ви напакости.

По време на фирменото парти се опитайте да стоите далеч от шефа си, за да избегнете неприятности. Вършете работата си съвестно и докарвайте докрай всичко започнато.
Не подценявайте дребните на пръв поглед неразположения, защото могат да се окажат нещо много по-сериозно.

ДЕВА
Месец декември ще ви донесе така дълго чакания шанс за възход в кариерата. Звездите се намират в изключително стабилна позиция и ще ви подкрепят. Сега е времето да направите стъпката, която планирате толкова отдавна.

Времето до края на месеца ще изтече много бързо, толкова, че изобщо няма да се усетите кога е дошла Нова година. Върху вашите плещи ще падне решаването на много проблеми и справянето с трудностите на работното място.

Звездите ще са изключително благосклонни към онези от вас, които все още са необвързани, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.