Месечен хороскоп декември 2017 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
310

Вероятно сте си дали сметка, че не всички отрицателни емоции и преживявания имат неприятни последствия

След като вече се намираме във владението на декември вероятно се питате какво ще ви се случи до края на месеца. Точният месечен хороскоп ще ви отговори на въпроса.

месечен хороскоп
Вероятно сте си дали сметка, че не всички отрицателни емоции и преживявания имат неприятни последствия

Ето какво гласи точният месечен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

ВЕЗНИ
Напук на всички трудности, които ви се наложи да преодолеете през годината, декември ще ви покаже, че вие сте изключително щастлив човек и че животът е хубав.
Въпреки всички трудности и проблеми, с които сте принудени да се справяте, вие наистина сте щастливци, без значение дали го осъзнавате или не.

Вероятно сте си дали сметка, че не всички отрицателни емоции и преживявания имат неприятни последствия. Всяка една от тези ситуации ви дава изключително ценен урок.
Дори когато околните мързелуват на вас ви се налага да работите здраво.



Крайно време е да пренаредите гардероба си, особено ако е препълнен. При все, че напоследък усещате прилив на енергия, това далеч не означава, че трябва да се преуморявате. Оставете си сили и за утре.

СКОРПИОН
Вашият месечен хороскоп, Скорпиони сочи, че през този месец ще ви се наложи да впрегнете всичките си сили в работата или кариерата.
Най-усърдните от вас ще получат сериозно възнаграждение под формата на бонус или напредък в кариерата.

Необвързаните от вас не трябва да отхвърлят нито една покана за среща. Оглеждайте се по-добре в представителите на срещуположния пол около вас.
Нечестното отношение на работното ви място едва ли ще ви изненада, защото не е нищо ново. Със сигурност не само вие се чувствате огорчени от това, но за да отбележите успех и недоволството ви да бъде чуто, е нужно да откриете съюзник.

СТРЕЛЕЦ
За вас последният месец от годината ще ви донесе завидна хармония. Освен това ще имате възможността да си отдъхнете, да преосмислете отиващата си година, да поемете дълбоко дъх и да продължите смело напред.

В личен план представителите на тази зодия са отбелязали сериозен напредък. Сега сте много по-балансирани в сравнение с преди и преодолявате стресовите ситуации много по-лесно.
Нищо не е в ситуация да развали Коледата ви.

Звездите вещаят невероятни мигове за необвързаните от вас.
Имате много голям шанс да срещнете правилния човек през тези дни, така че си отворете очите на четири.

Не се застъпвайте за мнението си пред шефовете, дори и да сте прави, ще ви направят за смях. Не залагайте на твърде големи очаквания, за да не останете разочаровани, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.