Истината за възрастта на Луна лъсна: Вижте личната й карта! (СНИМКА)

0
430

Луна вече от години търпи подигравки относно своята възраст!

Певицата Луна има един таен въпрос, който не е изяснила още с много от зрителите на Нова телевизия. Той касае истинската възраст на фолк звездата.

Луна
Луна не е излъгала за възрастта си

Тя отдавна твърди, че е набор 71. Ако е така, то значи, че в момента е на 46 г. Нещо, в което мнозина се съмняват.

Цялата дилема бе заформена от зрителите, които намират певицата за изглеждаща като доста по-стара от това, за което се представя. Мнозина я намират за жена, която изглежда на поне 50 г.

Уви за тях, но те не са прави. Всъщност Луна е родена на 2 април 1971 г., което значи, че е казвала през цялото време истината. Защо обаче не й вярваха толкова време, остава отворен въпрос.



Всъщност, според мнозина, певицата изглежда по-възрастна само в лице. Тя има доста бръчки, които не може да прикрие дори и с грим.

В тяло обаче тя може да победи и 20-годишни дами. Има стегната фигура, която поддържа с много спорт и това се вижда в къщата на „Биг Брадър„.

Въпреки че е на 46 г., певицата все още няма деца, нито съпруг. Това е друг повод да бъде нападана от доста хора, които не я харесват.

Факт е, че тя е емигрирала от страната по време на славните си години и това променя всичко за нея. Дълго време е прекарала в САЩ и именно затова изчезна от общественото полезрение за толкова дълго.

Вижте личната карта на Луна! Истинското й име е точно това, което може би изненадва мнозина.

Луна лична карта

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.