Ето кой замести Луна на трон а на аутсайдерите

0
317

Фолк певицата от близкото минало е убедена, че победата й принадлежи

Тази вечер съквартирантите от Big Brother: Most Wanted се включиха в благотворителната инициатива на Holiday Heroes. В същото време Луна се възползва от момента, за да обяви плановете си за победа в шоуто.

Луна
Фолк певицата от близкото минало е убедена, че победата й принадлежи

Всички съквартиранти се включиха в благотворителната инициатива, разделяйки се на два отбора. Ръководител на единия отбор стана Людмила Захажаева, а на другия – Джино Бианкалана.
Всички те бяха натоварени с отговорната задача да произведат коледни картички и играчки, които ще бъдат продадени на благотворителен коледен базар.
Парите от този базар ще отидат за покупки на стоки от първа необходимост за над 5 000 семейства, изпаднали в беда.

Безспорно до тази вечер Луна бе аутсайдерът в къщата, но тронът й бе зает от Джино Бианкалана. Той не успя да се справи със задачата да ръководи групата на доуджетата за направа на коледни картички и играчки.
След като регистрира поредния провал, съквартирантите започнаха да гледат с други очи на личността му.

Специалният коледен базар, на който ще бъдат продадени нещата, произведени от съквартирантите, ще се поведе на 10 декември. Той ще се проведе под мотото „Бъди добър“.
С помощта, която ще получат тези над 5 000 семейства, ще прекарат по-светли и добри коледни и новогодишни празници.



Преди благородната задача да сплоти съквартирантите, погледите на основната група в къщата бяха насочени към Джино.
Людмила Захажаева и Фънки така и не можаха да се примирят с пиризнанието на Джино Бианкалана, че няма желание да чете книги.
Той очевидно няма интерес да се обогати интелектуално, а този въпрос бе поставен на дневен ред в къщата.

Безкомпромисната Людмила Захажаева успя да предизвика доста остри реакции у Джино Бианкалана.
И докато всички бяха заети с оплюването на Джино заради нежеланието му да се обогати интелектуално, то Луна необезпокоявана от никого, продължи да следва пътя си към победата.
Тя продължи да играе главната роля в собствения си сценарий.

В похватите й бяха включени различни тоалети, които определено биеха на очи и не останаха незабелязани дори от Фънки. Освен това тя успя да се разходи много добре по нервната му система с песента „Луна президент“, която изпълни пред очите му.

Тя дори си повярва толкова сериозно, че пътят й към победата е разчистен, че за първи път заяви в прав текст на съквартирантите ,че победата й принадлежи.
Луна разбира се даде да се разбере, че е готова да даде всичко от себе си, за да излезе като победител от къщата на Big Brother: Most Wanted, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.