Ето какво означава, ако си намерите копче на пътя

0
838

Ако намерите на пътя пръстен, изобщо не си и помисляйте да го вземете

Вероятно ви се е случвало да намерите копче на пътя, но не сте му обърнали никакво внимание, защото то едва ли не, не се смята за късметче.

копче
Ако намерите на пътя пръстен, изобщо не си и помисляйте да го вземете

Задавали ли сте си обаче някога въпроса какво означава, ако си намерите копче? Вероятно след като научите неговото значение, следващият път няма да го подритнете или да го подминете, а ще побързате да си го приберете.

Запознати издават, че намереното копче означава, че ще бъдете застигнати от добри вести.
В същото време трябва да знаете, че дупките на копчето също имат огромна роля. Колкото повече са те, толкова по-голям късмет ще ви донесе изненадващата находка.

Смята се дори, че подобно копче може да ви стане талисман и с мощната си сила да ви предпазва от зли очи.
За целта е нужно да прекарате червен конец през всичките му дупки и да го завържете на възел. Целта на червения конец е да спрете плъзгането на копчето.
Добре би било да носите този талисман винаги с вас. Трябва да знаете обаче, че никой друг не бива да го вижда.



В същото време пък, ако намерите на пътя пръстен, изобщо не си и помисляйте да го вземете. От него определено няма да видите нищо добро. Той може да ви донесе редица неприятности разрушавайки семейните връзки.

Ако обаче пръстенът бъде намерен от младо и неомъжено момиче, това е добър знак. В случая той играе ролята на предвестник на добри новини на любовния фронт.
Така или иначе обаче пръстенът не трябва да бъде вдиган от пътя, без значение от посланието, което изпраща.

В случай, че въпреки всичко решите да вдигнете прекрасното бижу от пътя, то трябва да сте наясно, че в такъв случай трябва да го върнете на собственика му.
Ако не ви се занимава с търсенето на собственика и сте видели пръстена, то не ви остава нищо друго да плюете през лявото рамо и да продължите пътя си.

Ако намерите ключ, то е почти задължително да го приберете и да го занесете в дома си.
Пристигайки в дома си го поставете първо на прага. По този начин ще отблъснете далеч от него злите сили.

Според едни то най-популярните убеждения, намереният на улицата ключ е предвестник на така дълго чакано преместване или пък, че ще се сдобиете с ново жилище, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.