Шокираща любов: Разликата им е 34 години, но няма да повярвате какво правят заедно!

0
501

Тази любов разтърси света, но показа, че е по-силна от всичко и може да победи винаги!

Когато връхлети в живота ти една любов, нищо друго няма значение. Не те интересува на колко години е той или тя, какво работи, как изглежда дори. Просто изпитваш онова чувство, което те кара да бъдеш непрестанно щастлив.

любов
Тяхната любов е по-силна от всичко

Това доказаха Михаела Мецсън и Уилям. Тя е само на 19 г. и е от Небраска. Той пък е на 53 г. и е от Канада. Запознават се в интернет и искрата между тях пламва.

Девойката веднага се влюбва и пожелава да се срещне с него. Първоначално възнамерява да остави бележка на родителите си, но той я убеждава да им каже истината.

Те, разбира се, са потресени и не й позвоялват да отиде в Канада. Стига се дотам, че й скриват международния паспорт и дори я пращат на психолог.



Михаела обаче си изкарва нов паспорт и успява да замине при любимия си. Те се виждат и веднага се заражда любов между тях.

Девойката се надява един ден родителите й да й простят и да приемат връзката й с Уилям. Убедена е, че той е мъжът на живота й, въпреки че е с 34 години по-възрастен от нея.

Двамата в момента се готвят за сватба. Тя ще се състои в Канада, но близките на булката надали ще присъстват.

Макар да са на такова голямо разстояние във възрастта, Михаела и Уилям имат много общи интереси. Те харесват еднаква музика, падат си по колите и по европейската кухня.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.