Научете каква магическа дарба крие рождената ви дата

0
308

Вие сте изключително чувствителна и състрадателна личност

Рождената ви дата наистина е от значение за вашата магическа дарба. Истината е, че тя дори е определяща.

магическа дарба
Вие сте изключително чувствителна и състрадателна личност

Поклонниците на науката за числата (Кабала) са категорични, че всеки човек на тази земя се ражда с магическа дарба. А тя зависи от вашата дата на раждане.
Каква обаче наистина е тя, може да определи само вашата рождена дата.

За да научите каква е вашата магическа дарба трябва да съберете датата, месеца и годината на раждане. Получения резултат редуцирайте до едноцифрено число.

След като вече сте направили всичко това и сте получили едноцифреното число, е време да научите каква е вашата магическа дарба.



1
Ако резултатът от сбора е единица, това означава, че вашата магическа дарба е да контролирате хората около вас. Освен това вие притежавате завидно силна воля. Не само успявате да убедите околните с лекота, а направо ги хипнотизирате.
Имате нужните качества да се наложите над всеки един човек и да поведете групата като истински лидер.

2
Вие сте изключително чувствителна и състрадателна личност. Вашата магическа дарба е скрита в ръцете ви.
Използвайте ги, за да успокоите чуждата болка. Вие наистина притежавате невероятна лечебна сила. Можете да се отдадете на писане на романи или други литературни творби. Казано с други думи творете, не спирайте да използвате ръцете си да творите. Това наистина е вашата сила и вие сте ненадминати.
За да успеете да възстановите бързо изразходената енергия след това, ви е нужен контакт с природата. Нищо друго не е в състояние да ви зареди така добре, както тя.

3
Вие сте истински галеници на съдбата. Истината е, че сте се родили под щастлива звезда и късметът е с вас непрестанно. За разлика от останалите, които постигат всичко с много усилия, вие успявате със завидна лекота.
За вас важи с пълна сила правилото да внимавате какво си пожелавате, защото желанията ви се сбъдват почти мигновено.

4
Вие сте изключително рационални и стабилни хора. На вас трудно някой би могъл да ви повлияе негативно или да ви направи магия. Вие притежавате изключително силна енергийна защита, която ви пази от всички злини.

5
Притежавате изключително силна интуиция. Тя е вашата сила. Вие спокойно можете да използвате тази си дарба, за да предсказвате бъдещето.
Не пренебрегвайте предчувствията си. Те наистина ви казват много правилно какво ви очаква в бъдеще. Ако им се доверите, можете да избегнете много проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.