Това е вашето лично число, според планетите, което ви дарява любов и пари!

0
537

Всеки от вас си има лично число

Имате ваше лично число, според нумерологията, което ви дарява любов Сн: ФБ

То се изчислява според планетата, в която е попаднал зодиакалният ви знак и което ви носи много любов и пари.

Нумерологията е древна наука, която изучава числата в нашия живот. Вашето лично число определя какво бъдеще ви очаква, показва какви ще бъдат отношенията ви с околните и какви заложби можете да развиете в себе си. Това лично число се определя от планетата, под властта на която се намира вашият зодиакален знак.

Ако сте родени под знака на Слънцето и сте от зодия Лъв, то вашето лично число е 1. Това означава, че вие с лекота можете да започвате нови начинания, ще имате късмет в тях и често те ще ви носят задоволителни средства. Всичко, в което срещат числото 1 ще им носи лично щастие и успехи. Но те трябва да се пазят от числото 2, тъй като то ще им създава проблеми.

Луната е символ на Рака и неговото лично число е 2. Всичко свързано с двойките в живота на Рака ще му дарява любов и увереност, нещо, от което представителите на този знак винаги са се нуждаели. Лично число 2 може за още по-голям късмет да се комбинира с число 7, тогава успехът със сигурност ще е на страната на Рака. Но представителите на този знак трябва да избягват единиците, тъй като те не им носят щастие.



Три е личното число на зодиакалните знаци Скорпион и Овен и планетата им е Марс. Астролози и нумеролози препоръчват на представителите на тези знаци да закодират късмета и успеха в своя живот под формата на бижу или амулет, който да привлича позитивната енергия към техните начинания и взаимоотношения.

Четири е щастливото лично число на хората, чиято водеща планета е Меркурий и са от зодиите Дева и Близнаци. Четворката се развива отлично ако се занимавате с издателски бизнес, търговия, медии или езици. Късмет и пари за представителите на тази зодия носи и числото 13, тъй като сборът от неговите цифри 1 и 3 дава 4.

Личното число на родените под знака на Стрелеца под властта на Юпитер е петицата. Късмет ще носи на хората, които се занимават с комуникации и точни науки. За тях водещият орнамент като бижу или талисман трябва да бъде звездата с пет лъча.

Венера управлява шестицата и знаците Телец и Везни. Тези знаци са подвластни на любовта и там планетата им помага много. Късмет им носят всички дати, в които се среща 6. За успех в бизнеса комбинирайте с 9, а за лични взаимоотношения – общувайте с представителите на 4.

Седмицата е Божественото число. Тя управлява представителите на Козирога и планетата им е Сатурн. Когато е в подходящ аспект, Сатурн може да направи буквално чудеса за този зодиакален знак. Особено характерно е, че 7-цата помага и при общуването с ангелите, което е още един сигурен признак, че тези галеници на съдбата ще пожънат огромен късмет в бизнеса и любовта.

Уран управлява смело представителите с лично число 8 и зодия Водолей. Като число, символизиращо безкрайността, хората от този знак се характеризират с нестихваща енергия и креативност. Ако си избирате бижу, то на късмет ще ви бъде ако то е със спираловидна форма.

Последното лично число е девятката под властта на Нептун и знака Риби. Рибите са изключително романтични и чувствителни хора, за които късметът се крие в облите и кръгли форми, точно такива, каквито изобразяват личното им число. Много любов те могат да срещнат в отношенията си с 2-ките, а в комбинация с 6-ците ще подсилят своята интуиция.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.