Родените в сряда са щастливи и богати. Вижте какви са хората, родени в останалите дни от седмицата

0
556

Децата родени в неделя пък ще живеят в изобилие

Ако знаете в кой ден от седмицата сте родени, лесно ще можете да разберете какво ви е предначертала съдбата.

родени
Децата родени в неделя пък ще живеят в изобилие

В случай, че не знаете деня, в който сте родени, а и не можете да попитате родителите си, защото те вече не са между живите, то можете да използвате календарите, които предлага интернет пространството. Те ще направят изчисление и ще ви посочат деня на вашето раждане.

Ето какво издава деня, в който сте родени и каква е съдбата ви спрямо него:

ПОНЕДЕЛНИК
На първия ден от седмицата му се носи славата като най-щастлив. Смята се, че децата, родени в понеделник имат дълъг и щастлив живот.
Тай като с този ден стартира седмицата, древните хора вярвали, че той е идеален за започване на нова работа или даване на старта на ново начинание.
Дори Господ е започнал създаването на света в този ден и се смята, че той е благословен. Поради тази причина се вярва, че е най-добре да започнете важните неща точно в тогава.



ВТОРНИК
Вторник пък се смята за най-нещастния ден от седмицата. Поради тази причина се вярва, че животът на хората, родени в този ден няма да е никак лек. Според вярванията на този ден дори и вълците пазят повече козината си. Не е препоръчително да давате началото на каквото и да е ново начинание, тъй като няма да се получи.

СРЯДА
На този ден спокойно можете да започнете нещо и да сте сигурни, че всичко ще върви по план. Смята се, че децата, родени на този ден ще напредват много лесно в живота и ще се радват на отлично здраве.
Децата, родени в сряда са щастливи и богати.

ЧЕТВЪРТЪК
Четвъртият ден от седмицата също се смята за щастлив. Децата родени в четвъртък са много щастливи и жънат постоянни успехи в живота.
В миналото на този ден се започвала работата на полето, а мъжете искали ръката на своята любима. Смята се, че това е денят на плодородието и изобилието.

ПЕТЪК
Петък се води като демоничен ден. Не е препоръчително да започвате работа в този ден, тъй като се вярва, че сте слаби и дяволът ще ви победи. Детето, родено в петък няма да има особено щастлив живот. Не тръгвайте на път.

СЪБОТА
В този ден бъдете внимателни и не причинявайте зло. Това е денят посветен на мъртвите.
Децата родени в събота имат силна интуиция. Те стават богати и успешни хора.

НЕДЕЛЯ
Седмият ден е отреден на почивката. Дори Господ работил шест дни, а на седмия почивал и се радвал на създаденото от него. Смята се, че децата родени на този ден ще са изключително щастливи и ще живеят в изобилие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.