Разкриха тайната за лесно отслабване без йо-йо ефект

0
304

Това са единствените правила, които трябва да спазвате

Темата отслабване винаги е била на дневен ред, особено за онези, които имат проблеми с килограмите.

отслабване
Това са единствените правила, които трябва да спазвате

Дама от Горна баня разкрива рецептата си за отслабване и посочва, че с нея е успяла да се избави от цели 15 килограма от наднорменото си тегло, без да спазва диета. Най-важното обаче е, че след това не си е върнала свалените килограми отново, както обикновено се случва.

Всеки, подлагал се някога на диета за отслабване е наясно колко е пагубно да върнете свалените килограми, при това двойно.
Обикновено това се случва, когато сте подложили организма си на драстична диета и лишения.
Възвръщането на теглото в кратки срокове е неговата защитна реакция в резултат на причинения му стрес.

Поради тази причина е добре да не залагате на диети и еликсири, обещаващи бързо отслабване. Колкото по-плавно се сбогувате с наднорменото тегло, толкова по-добре.
Въпросната дама разкрива, че през миналото лято е успяла да свали 15 килограма с този метод и до момента не е сложила нито грам отгоре.



Освен, че предлаганата от нея напитка, е истински убиец на мазнини, тя ще ви помогне да отслабнете най-много на местата, на които имате нужда. Малко диети ще ви предложат тази екстра.

Ето какво трябва да направите, за да си приготвите тази напитка:
Първо сложете на котлона да заври 200 мл. вода. В отделен съд изсипете 1 ч.л. канела на прах. Когато водата заври, залейте канелата. Похлупете съда и го оставете да престои половин час. След като сместа се охлади, добавете 1 ч.л. чист пчелен мед и разбъркайте добре.

Половината от полученото количество трябва да го изпиете вечер преди лягане. Имайте предвид, че след като вече сте пили от напитката за отслабване, не трябва да ядете нищо повече. Дори трошица хляб не трябва да слагате в устата си. Добре е да я изпиете три часа след вечеря.

Другата половина изпийте на сутринта, веднага след ставане от сън. Може би е излишно да споменаваме, че сутрешната доза трябва да се приеме на празен стомах. След като сте приели напитката, трябва да изчакате да мине един час, преди да закусите.

Това са единствените правила, които трябва да спазвате. Всичко останало напитката ще свърши сама. Не след дълго ще забележите, че дрехите, които носите, са започнали да ви хлопат.
В този ред на мисли трябва да сте готови да смените гардероба си. Я а може да се върнете и към дрехите, които сте носили реди да започнете да трупате килограми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.