Джино – победителят в Big Brother: Most Wanted разкри: Този път не ми хареса вътре!

0
328

Джино Бианкалана може да спечели шоуто, но остана с горчив привкус след това!

Big Brother: Most Wanted се оказа вторият повод на Джино Бианкалана за радост, че е любимият герой на България. Той завоюва нова титла от риалити шоуто на Нико Тупарев, но не остана никак доволен от престоя си в Къщата.

Джино
Джино победи, но се чувства огорчен

Българинът от Чикаго, както го наричат, не срещна нито един човек, с когото да остане приятел и занапред. Вътре за него е бил някакъв ад и се радва, че е свършил.

„Това не са моите хора, няма да остана близък с никого.“ – разкри Джино в „На кафе“.

Той е много разочарован от всички в този сезон на формата. Дори уж приятелката му Светлана Василева го предаде и отиде в другия лагер.



На финала, когато му връчваха наградата, само Константин, Луна и Мариела Нордел поздравиха Джино за победата. Останалите Съквартиранти даже се бяха изнесли от студиото.

Всичко това показва, че Георги Ташев е недолюбван от хората вътре, но зрителите го обожават. Именно второто е много по-важно за него и неслучайно не го интересува мнението на участниците в предаването.

Бизнесменът е убеден, че преди 2 години хората в Къщата са му хресали много повече. Те са му се сторили доста по-интелигентни и възпитани.

Главната причина, поради която той остана огорчен от тазгодишното си участие, са нападките, които получи от страна на Динко Вълев. Той бе обвинен в крадене на пари, но не успя да го докаже.

Освен това, мнозина го укориха в това, че се прави на жертва, използвайки бастуна си. Поради катастрофа с мотор, Джино куца, но това за мнозина е преувеличено съзнателно от него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.