Синът на Стефан Данаилов се ожени, но без баща си до себе си!

0
482

Стефан Данаилов вече си има снаха, но не успя да я види като булка!

Актьорът Стефан Данаилов се сдоби със снаха на име Виктория. Неговият син се ожени в събота, което се оказа най-щастливото събитие в живота му.

Стефан Данаилов и Владо
Стефан Данаилов не уважи сватбата на сина си

Баща му обаче не е присъствал на сватбата. Ламбо си е останал в София, което изненадало доста хора на тържеството.

Актьорът останал у дома по ред причини. На него му е забранено да пътува на дълги разстояния, тъй като здравето му не е никак добро от 4 години насам.

Освен това, Ламбо представи новата си автобиографична книга. Той има и доста други професионални ангажименти през декември.



Все пак много от гостите не са приели отсъствието му добре. Мнозина считат, че е можел да направи жертва в името на сина си.

„Не стига, че не го отгледа, а сега и сватбата му пропусна. Да не смята да живее до 100 г., можеше да се жертва.“ – пишат из форумите.

Владимир Данаилов опита да трогне баща си с датата на сватбата, която се оказа на рождения ден на Стефан Данаилов. Това обаче не накара татко му да прекоси Океана, за да го види като младоженец.

Тържеството е било сравнително скромно за възможностите на семейството. Все пак Ламбо е участвал с пари в сватбата, но дотам.

Всъщност Стефан Данаилов на практика още издържа сина си, макар той вече да е на 32 г. Владко е решил да учи четвърто висше образование, този път в областта на медицината, а през това време баща му му покрива останалите нужди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.