Чудна рецепта за вкусно свинско по корейски (харесва се на всеки)

0
524

Това свинско по корейски е много апетитно и допада на всеки

Предлагаме ви рецептата за свинско по корейски. Лесно се прави и е страшно апетитно. Допада на всеки, който го опита и който яде месо, разбира се. Знаем китайското, затова не е лошо да опитаме и от корейската кухня. Заслужава си.

свинско по корейски
Лесно се прави и бързо се хапва това апетитно свинско по корейски

Трябват ни 500 грама свинско месо, една глава лук, една лъжица захар, два дафинови листа, две лъжици зехтин, пет лъжици соев сос, млян черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си нарежем свинското месо на кубчета – така, все едно ще правим от него шишчета. След това отгоре върху него си нарязваме кромид лука и поръсваме всичко с дафиновите листа и захарта.

Овкусяваме си с черния пипер и соевия сос, а после разбъркваме всичко това много хубаво. После си прехвърляме всичко в една тавичка и пъхаме във фурната, където оставяме да се пече на 200 градуса за около 40-ина минутки.



Както сами виждате, много, много лесно е, а пък е такава вкусотия, че пръстите ще си оближете. Корея е известна с вкусните си ястия и с това, че в тях присъстват много подправки или люто.

Корейската кухня държи също така много на полезния чесън, който обожаваме и ние в България. Рецептите са добре подбрани, много апетитни и същевременно повечето са лесни за приготвяне. Ще видите, че това свинско ще ви стане едно от любимите.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.