Декември е изключително специален месец. Кажете тази молитва, за да получите всичко онова, което искате

0
267

Кажете я с думи прости, които извират от душата ви

Несъмнено последният месец от годината – декември, е изключително специален.

декември
Кажете я с думи прости, които извират от душата ви

Той е натоварен с толкова много енергия, че не може да се опише с думи. Декември, е месецът, в който хората се връщат в родните си домове, за да бъдат заедно със семейството си на едни от най-светлите празници.

Декември, е месецът, който е изпълнен с надежда за новата година. Освен това по това време на годината се правят и равносметки за всичко онова, което сме свършили и това, което не сме успели.

Със сигурност всеки човек се нуждае от подкрепа, без значение колко силен и успял е той.
Всеки се надява, че няма да остане сам в най-трудните моменти от живота му.



Молитвата, която ще ви разкрием се казва задължително през декември. Тя действа като мощен щит срещу болести и беди. В същото време силните й и чудотворни думи ще извикат късмета във вашия дом.

Това, което трябва да направите е да приканите Господ да влезе в къщата ви и да отнеме всички болести и лоши преживявания, както и да пази семейството ви.
Завършете молитвата си с думите „В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин!“.

Както вече сме ви информирали, думата „Амин“ се изрича в края на всяка една молитва. Тя е вид потвърждение. В прав текст се превежда „Да бъде!“
Духовниците винаги са казвали, че за да оцелее тялото ни се нуждае от физическа храна, а за да оцелее душата, трябва да се храни щедро с духовна храна.

Несъмнено молитвата представлява храна за душата, която помага да се научи истинското значение на съществуването ни.
За истинския вярващ, тя е основата на живота и тест за човешката искреност.

Всяка ваша молитва ще бъде чута, ако я кажете с прости думи, които извират от сърцето ви. Не е нужно да я украсявате. Важно е наистина да е разбираема и да извира от дълбините на сърцето ви.

И както вече споменахме, не забравяйте, че месец декември наистина е специален. Неслучайно се казва, че по Коледа стават чудеса. Истината е, че те не стават само по Коледа, но пък тогава са най-многобройни.

Това е така, защото месецът наистина е натоварен с много специална енергия. Вслушайте се в съвета, който ви дадохме по-горе и го изпълнете. Сами ще се уверите, че чудото на последния месец от годината ще споходи и вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.