Невероятно, но факт! Юмрукът издава що за човек сте

0
470

Можете да научите много любопитни особености на характера

Колкото и невероятно да ви звучи, юмрукът наистина издава що за човек сте.

човек
Можете да научите много любопитни особености на характера

Разбира се много са детайлите, по които може да се чете характера и личността на човек. Езикът на тялото също издава много.

Вероятно обаче и през ум не ви е минавало, че в зависимост от начина, по който свивате юмрука, могат да се разгадаят още редица неща за вас.
Той ще разкрие не само темперамента ви, а и други любопитни особености от характера.

Специалистите посочват, че основните начини, по които всеки човек свива юмрука, са три. Ето кои са те:



№1
Палецът покрива всички останали пръсти
Ако и вие сте от хората, които свиват юмрука по този начин, това разкрива, че сте изключително нежни. Вероятно не сте обърнали внимание, но погледнете – палецът просто лежи леко и гальовно върху останалите пръсти, прикривайки ги защитнически.

Свитият по този начин юмрук издава, че сте човек, който е изключително внимателен и състрадателен. Това, което ги отличава силно от останалите, е емоционалното разбиране, което винаги проявяват. Това е и една от причината, поради която тези хора винаги са много харесвани.

Малко сте нетърпеливи, когато преследвате някаква цел. Склонни сте към интровертност. Бъдете особено внимателни с хората и не им позволявайте да се възползват от добротата ви.

№2
Палец свит заедно с останалите пръсти
В случай, че свивате юмрука си по този начин, това издава, че сте изключително талантлив човек. Притежавате невероятен чар, харизма и обаяние.
В готовност сте за действие във всеки момент. Екстровертни сте. Държите емоциите си на заден план и често ги прикривате от околните

Когато имате поставена цел сте много енергични и амбициозни. Не споделяте мечтите си с другите. Бихте могли да се доверите само на човек, за когото със сигурност знаете, че ще ви разбере. Влагате цялото си внимание във всичко, което правите.

№3
Палецът е скрит в останалите пръсти
Това подсказва, че сте дълбоко интровертен човек. Също както криете палеца, така криете и чувствителността и мислите си от околните.
При все, че имате силна нужда, не обичате да споделяте. Знаете, че околните няма да ви разберат правилно и е излишно да им казвате каквото и да било.

Много бихте искали около себе си да имате хора, с които да водите смислени и задълбочени разговори. Понякога се нуждаете от време да останете насаме със себе си.
Дразните се, когато някой прави опити да влезе твърде навътре в личното ви пространство. В такива моменти сте способни на неочаквани реакции.

Обикновено трупате напрежението в себе си, а това крие риск от избухвания, пише az-jenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.