Ето как да си направите сами проверка дали имате направена черна магия

0
2550

Става много бързо и лесно

Ако имате съмнения, че може да ви е направена черна магия може да проверите и сами дали са основателни или грешите.

черна магия
Става много бързо и лесно

При това няма да ви се налага да ходите на разни самозвани врачки, които със сигурност ще ви съдерат кожата.
Съществуват множество техники, чрез които можете да направите проверка дали в дома ви има направена черна магия или пък преобладава отрицателната енергия.

Един от най-лесните начини да проверите дали са ви направили черна магия е посредством чаша с вода.

За никого не е тайна, че всеки един човек има собствена енергия. Тя се „съхранява“ на местата, на които живеем. Казано с други думи – в домовете ни.
Освен това може да се „съхрани“ и в предметите, които използваме ежедневно.Трябва обаче да знаете, че в дома ни се срещат различни енергии в зависимост от членовете на семейството.
Освен това всяко лице, посещаващо дома ни внася някаква енергия – било то положителна или отрицателна.

Ако бъде внесено голямо количество отрицателна енергия, то несъмнено ще се усети. Най-малкото по това, че причинява сериозни здравословни проблеми, стрес, финансови проблеми и дискомфорт.

В случай, че имате съмнения, че тази енергия присъства в дома ви или казано с други думи ви е направена черна магия, би било добре да последвате съвета ни.
За целта вземете стъклена чаша и напълнете 1/3 от нея с морска сол. След това добавете 1/3 бял оцет и накрая допълнете със студена вода.

Това е по-голямата част от работата, която трябва да свършите. Сега следва да поставите тази чаша в помещението, което смятате, че е обзето от отрицателната енергия.
В следващите 24 часа никой от членовете на семейството или който и да било друг, не трябва да прекрачва прага на тази стая.

След едно денонощие проверете какво е положението. Ако съдържанието в чашата изглежда по същия начин, по който сте го оставили, можете да си поемете сериозно въздух. Съмненията ви, са неоснователни.

Ако обаче забележите, че мехурчетата или течността като цяло не са прозрачни и имат някакъв оттенък, то тогава притесненията ви, са основателни.
Имайте предвид, че разтворът, който приготвихте в тази чаша с вода има силно очистително действие.

Ако забележите промяната, за която споменахме в по-горните редове, вземете чашата и я излейте в мивката, след което незабавно пуснете течаща вода.
Повтаряйте тази процедура всеки ден, докато съдържанието в чашата не стане прозрачно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.