Ето какъв ще е вашият коледен подарък според зодията

0
212

Всеки ще получи онова, което е заслужил

За да разберете какъв коледен подарък ще ви чака тази година под елхата, е нужно само да прочетете следващите редове.

коледен подарък
Всеки ще получи онова, което е заслужил

Остават само няколко дни до един от най-светлите празници в годината. Тогава мало и голямо получава подаръци. Вие разбира се също няма да останете с празни ръце. За да научите какъв ще е вашият подарък според зодията, е достатъчно само да отделите няколко минути.

Ето какъв подарък ви очаква под елхата:

РАК
Вие сте били доста послушни през отминаващата година и поради тази причина зодията ви ще бъде възнаградена с щедър подарък, който разбира се ще е много внимателно подбран.
Знаете много добре, че през цялото време сте се грижили всеотдайно за семейството си, за вашите приятели, за децата, дори и за роднините, които не са били особено сговорчиви.



Именно поради тази причина вие заслужавате да бъдете възнаградени с внимателно подбран подарък. Добрият Дядо Коледа е възложил изпълнението на тази задача на цял отбор елфи, така че можете да бъдете спокойни, че ще получите най-хубавия подарък. Да му мислят елфите.

ЛЪВ
За вашата царствена зодия разбира се подхожда само скъп и луксозен дар.
Сложете си ръка на сърцето, върнете лентата назад и си помислете хубавичко дали сте били достатъчно послушни през 2017 година.
Признайте си, че на няколко пъти прецакахте няколко човека от близкото ви обкръжение, за да излезете вие праведен в очите на околните.

Освен това газихте безмилостно колегите си, но това бе само, за да покажете, че именно вие сте по-красивите и по-талантливите.
Е, това не е останало незабелязано от белобрадия старец, но този път ще ви прости. Дори самият той не може да ви се нарадва на вашата широко скроена душа. Той знае много добре, че любовта ви се измерва в това колко щедър и луксозен подарък ще получите.

ДЕВА
Незнайно защо всички вярват, че представителите на този знак, са твърде съвестни, правдиви и изобщо не вършат пакости. Това разбира се съвсем не е така. За разлика от мнозина обаче вие умеете добре да прикривате белите си, възползвайки се от сладката слава, която ви се носи.

Доста добре играете ролята на невинно агънце, а всъщност може да сте сгазили лука не веднъж, а няколко пъти.
През отминаващата година част от вас преминаха през доста опасно премеждие, което донякъде успя да уравновеси стореното от мас зло. Именно поради тази причина можете да сте спокойни, че ще получите подарък.

Той ще бъде красив, полезен и практичен. Определено ще останете доволни от подаръка си, защото белобрадият старец ще изпълни стриктно вашите предпочитания, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.