Искате ли да разберете какъв ще е вашият подарък за Коледа? Прочетете тук!

0
332

За съжаление за вас съвсем не може да се каже, че сте били послушни и добри през 2017 година

Остават броени дни до Коледа вероятно ще ви бъде интересно да научите какъв ще е вашият подарък за празника.

Коледа
За съжаление за вас съвсем не може да се каже, че сте били послушни и добри през 2017 година

За да разберете това, е нужно само да прочетете следващите редове. Ще ви разкрием какъв ще е вашият подарък за Коледа според зодията ви.

Ето каква изненада ще ви чака под елхата:

ВЕЗНИ
Вие уважаеми представители на зодия Везни, ще получите топли ръкавички, лично изплетени от Баба Коледа. През изминалата година бяхте твърде премерени, подобаващо на вашата зодия. Изпускахте се да повишите тон само в случаите, в които това наистина се налагаше.



Като цяло отиващата си година премина под знака на благостта и послушанието за вас. Тъй като Дядо Коледа знае много добре кой колко е слушал и понякога дори самият той е склонен на компромиси и да си затвори очите за някои неща, ще ви изненада със скъп и изискан подарък – шал и ръкавички, лично изплетени от неговата спътница в живота.

СКОРПИОН
За съжаление за вас съвсем не може да се каже, че сте били послушни и добри през 2017 година. Вероятно веднага ще побързате да се възпротивите на това твърдение, но ако се замислите, дори и самите вие ще се съгласите с него. Добрата новина е, че поне не сте били по-лоши, отколкото бяхте през предходната година.

Всичко това иде да рече, че белобрадият старец няма да пропусне да ви зарадва с подарък за Коледа. Под елхата можете да очаквате да откриете или безценна антикварна книга, или скъпа вещ с неособено практично предназначение, или пък кристална топка например.

Няма никакво съмнение, че добият старец определено знае как да ви зарадва. Въпреки всичко онези от вас, които са били твърде лоши през годината ще бъдат изненадани доста неприятно.
Очаквайте Дядо Коледа да ви подари грозен пуловер, чорапи или пък миксер. А може и книга, за да вземете да поумнеете малко и да започнете да вършите повече добрини.

СТРЕЛЕЦ
Тъй като вие от малки се държите като децата на дивата пустиня, дори самите вие не осъзнавате колко непослушни сте били през годината.
Вие може да сте забравили, но белобрадият старец не е, защото си записва всичко в тетрадка.

Добрата новина обаче е, че тази година е решил да не остави нито един представител на зодиакалните знаци без подарък. Разбира се това не означава, че ще ви дари с нещо голямо и хубаво, но все пак няма да ви пропусне.
Със сигурност няма да ви зарадва с околосветско пътешествие, но пък може да ви подари някоя полезна книга или пък ваучер за обичано от вас спортно занимание, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.