Честито! Анна Курникова роди първите деца на Енрике Иглесиас

0
403

Енрике Иглесиас сияе от щастие след раждането на първите му деца!

Цели 40 г. Енрике Иглесиас нямаше деца, но сега му се родиха две накуп. Певецът вече е баща на близначета на име Никълъс и Луси, научи TOPactualno.com.

Енрике Иглесиас и Анна Курникова
Енрике Иглесиас най-накрая бе ощастливен от Анна Курникова

Дългогодишната му половинка Анна Курникова е родила здрави деца тази сутрин. Те са момче и момиче, но двойката до самия край криеше за бременността на бившата тенисистка.

Енрике Иглесиас е испанец, а Анна рускиня, но двамата живеят от години в Маями, САЩ. Там се чувстват най-добре и имат възможност да се радват на спокойствието, което искат.

Явно Маями е предпочитана дестинация за много от известните европейци. Христо Стоичков и семейството му също са се установили там от години.



За разлика от баща си, който „мина“ цяла Испания и почти цяла Европа, Енрике Иглесиас е по-различен в своите любовни отношения. Той е с майката на децата му от цели 17 години.

Певецът се влюби в Анна в края на 2000 г., когато вече беше нашумял, а тя беше в активна тенис възраст. Изглеждаха като перфектната двойка и наистина се оказа така.

Любопитен факт е, че Курникова е една от малкото жени, били в леглото на Енрике. Той е бил непорочен само няколко години преди да срещне рускинята.

Очевидно и двамата са истински влюбени един в друг. След толкова време най-после се осмелиха да станат родители, което е похвално.

Все още обаче не се осмеляват да встъпят в брак. Твърди се, че те са против обвързването пред закона и затова никога няма да се оженят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.