България избра: Григор Димитров е номер 1 за 2017 година!

0
255

Григор Димитров сложи в малкия си джоб всички български спортисти!

Поредно голямо признание за Григор Димитров лъсна в общественото полезрение. Гришо е новият Спортист на годината у нас, научи TOPactualno.com.

Григор Димитров
Григор Димитров с поредна награда

26-годишният хасковлия успя да се пребори за отличието за втори път в кариерата си. Той го спечели и през 2014 година.

Григор Димитров съвсем логично победи в надпреварата, тъй като за него 2017 година се оказа връхна точка в кариерата му дотук. Той стъпи на върха на финалния АТР турнир в Лондон, а освен това достигна до рекордното за България 3-то място в света.

Гришо по принцип не идва на тези церемонии, тъй като живее в чужбина. Приза го получи от негово име майка му.



На второ място остана звездата ни в сноуборда Радослав Янков. Трета се нареди грацията ни в художествената гимнастика Невяна Владинова.

Останалите в топ 10 в низходящ ред са: плувецът Антъни Иванов, боксьорът Даниел Асенов, баскетболистът Александър Везенков, Владимир Илиев (биатлон), алпинистът Боян Петров, Владимир Далаклиев (таекуондо) и лекоатлетът Тихомир Иванов.

За Отбор на годината бе определен националният ни тим по художествена гимнастика. Треньор на годината пък стана наставницата на нашите грации Весела Димитрова.

Григор Димитров вчера бе избран и за Спортист на Балканите, което е още по-голямо признание за него. Неговата кариера вече е пълна с множество награди.

Честито на Гришо и дано през следващата година сбъдне най-после и голямата си мечта, печелейки турнир от Големия шлем! Той го заслужава, защото с всяка година се развива все повече и с това представя България в положителна светлина за пред света.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.