Сватбата на Луиза Григорова и Мартин Макариев – много смях и щастие! (СНИМКИ)

0
749

Луиза Григорова направо грее до своя избраник!

Актрисата Луиза Григорова се омъжи преди половин година, но едва сега си позволи да разпространи повече снимки от голямото събитие. Двамата с Мартин Макариев просто сияят на фотосите, забеляза TOPactualno.com.

Луиза Григорова и Мартин Макариев
Луиза Григорова и Мартин Макариев режат тортата

Режисьорът опитоми красавицата. Преди да го срещне тя беше вечната купонджийка, която дори и не си помисляше да се омъжи.

Сега обаче не само е омъжена, но се говори отдавна и че е бременна. Първото й бебе трябва да дойде на бял свят в началото на пролетта.

Луиза Григорова е направо луда по Мартин и това личи ясно в снимките от сватбата им. На тях тя не спира да се усмихва, както и Макариев. Двамата изглеждат луди един по друг.



Дори в публикацията си във Фейсбук актрисата е отбелязала, че е щастлива, когато всяка сутрин отвори очи и види до себе си режисьора. Явно щастието им е безгранично.

Мартин за втори път е женен. От първия си брак вече има дете, но това не му попречи да пожелае да се ожени още веднъж и да сформира ново семейство. Когато любовта те връхлети, оставаш безмълвен и можеш да сториш всичко.

27-годишната Луиза има богато минало в любовен план. Тя е била муза на не един или двама, но важното е, че най-после е истински щастлива.

Както е известно, актрисата имаше доста странна, но и страстна връзка с Явор Бахаров, с когото обаче просто не бяха един за друг. Той се оказа много по-незрял от Мартин Макариев, който я направи своя жена и може би ще е завинаги.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.