Какво не знаем за 4 Magic – шампиона на „Х Фактор“?!

0
346

4 Magic вече влезе в историята на „Х Фактор“, но тепърва предстоят големите успехи на групата!

Вече няколко дни 4 Magic не може да слезе от общественото полезрение на България. Момичешката група спечели „Х Фактор“, а с това си спечели и билет за бъдещи успехи.

4 Magic
4 Magic е бъдещето на България

Четирите тийнейджърки обаче не започват своя път от предаването. Те го започват две години и половина преди него.

Когато момичета се събират, те се кръщават квартет „Магия“, пише „Марица“. Името е измислено от тях, но са събрани от музикалната си педагожка Румяна Иванова.

Още на кастингите на „Х Фактор“ момичетата споделиха, че са пристигнали при Румяна като самостоятелни вокалистки, но тя ги е направила група.



Очевидно усетът на тази жена е проработил отлично, защото Елия, Валентина, Елеонора и Никол показаха, че в комбинация са недостижими. Те завладяха сърцата на милиони българи, което е най-важното за тях.

Момичетата стават 4 Magic специално за „Х Фактор“. Те са убедени, че ще пожънат успех в шоуто и затова се прекръстват с цел да бъдат произнасяни по-лесно от всички по света.

Договорът на тийнейджърките с „Вирджиния рекърдс“ вече е факт. Оттук нататък Саня Армутлиева има задачата да направи от тези деца звезди и за тях да чуе не само България.

Момичетата се познават още отпреди да отидат на уроци при Румяна. Те учат в Търговската гимназия „Иван Вазов“ и явно заедно са решили да се усъвършенстват в пеенето.

Хубаво е, че имаме толкова много таланти сред младите. Най-радващото пък е, че те могат да изпълняват отлично народна музика. Само така ще оцелеем като нация!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.