Велик, по-велик, най-велик! Тервел Пулев не спира да гази на ринга

0
373

Тервел Пулев продължава да размазва противниците си както само той си знае!

Величието на Тервел Пулев няма спирачки. Българският боксьор продължава да премазва съперниците си на ринга, научи TOPactualno.com.

Тервел Пулев
Тервел Пулев не спира да гази на ринга

Този път срещу бившия брадър се изправи Артьом Чарнякевич от Беларус. Нашият го смачка още във втория рунд, когато му нанесе нокаут.

Срещата се изигра в Берлин, Германия. Тя бе последната на българина през тази година, която ще бъде запомнена от него като велика за кариерата му.

Това е седми успех на Тервел Пулев на профиринга. Уникалното е, че и седемте победи ги е постигнал с нокаут.



За разлика от Кубрат Пулев, Тервел се състезава в полутежка категория. Затова няма как да видим някога двамата братя един срещу друг.

Припомняме, че по-малкият Пулев дълго време беше сред аматьорите. Това е причината да е на 34 г., а да има едва 7 мача в профибокса.

В амтьорския бокс той постигна своя връх преди 5 години. Тогава на Олимпиадата в Лондон завоюва бронзов медал, който беше един от малкото ни медали на Игрите.

След това полека-лека Тервел Пулев премина към професионалистите. Успехите му там не закъсняха и в момента се радва на сериозна почит от всички специалисти в категорията му.

Дано българският боксьор продължава да ни радва все така! Честита победа!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.