Седмичен хороскоп от 9 юни до 15 юни 2014 г. – 1 част

0
457

Вашият седмичен хороскоп (от 9 юни до 15 юни 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп в началото на настоящата седмица е особено важно да не се обвързвате с допълнителни ангажименти и обещания. Постарайте се да не отлагате започнатото за по-късно. Решавайте всичко тук и сега и със сигурност ще постигнете набелязаната цел!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица всички пътувания ще бъдат много успешни за вас. С помощта на невероятното си обаяние тези дни сте в състояние да постигнете наистина много, но все пак в никакъв случай не злоупотребявайте. Бъдете особено внимателни и демонстрирайте търпение, това ще ви помогне да постигнете желаните резултати!

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Настоящата седмица е изпълнена с много срещи и нови запознанства. Настъпва време, особено благоприятно за вземане на важни делови решения. Но защитавайки своя авторитет и компетентност, в присъствието на по-знаещи хора, е желателно да демонстрирате търпение и толерантност. Съвсем скоро ще настъпи и вашият звезден час!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е възможно да попаднете в ситуация, изпитваща упоритостта и отговорността ви, така че, набележете основните задачи и цели, и ги следвайте неотклонно. Тези дни са пълни с изкушения и разочарования, но реагирате адекватно, със сигурност ще постигнете блестящи резултати!ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица е особено важно да се вслушате в думите на околните. Те имат за вас наистина мъдър съвет. Демонстрирайте умереност в амбициите и нуждите. Не се съмнявайте, съвсем скоро действията ви ще бъдат оценени по достойнство!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица традиционният подход към решаването на проблемите, не е напълно удачен, така че, опитайте да преразгледате някои от своите възгледи. Напълно възможно е тези дни да почувствате и завист в очите на околните, но те със сигурност ще признаят превъзходството ви.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.