Скандално: Кралицата бойкотира сватбата на принц Хари и Меган Маркъл?

0
383

Принц Хари и Меган Маркъл може да останат без най-важния си гост!

Така дългоочакваната сватба на принц Хари и Меган Маркъл може да се превърне в мегаскандал на Острова. Кралица Елизабет Втора е изцяло против това бракосъчетание и има вероятност даже да не го уважи.

принц Хари и Меган Маркъл, Елизабет Втора
Принц Хари и Меган Маркъл не получиха благословията на кралица Елизабет Втора

Големият ден наближава. Той ще бъде през месец май, но не всички поканени ще присъстват, съобщават в Англия.

Кралицата, макар и на преклонна вече възраст, била бясна от тази сватба. Тя не одобрявала актрисата за половинка на внука й, защото няма синя кръв. Освен това, не е британка, а американка.

Меган Маркъл всъщност е с английски произход, но не е родена във Великобритания. Това стигало на Елизабет Втора да не я харесва.



Принц Хари обаче е луд по своята годеница. Той участвал дейно в организацията на сватбата и нямал търпение да се ожени за нея.

Кралицата имала и други мотиви да не одобрявала Маркъл. Брюнетката вече е била веднъж омъжена и се е развела, а това в Бъкингам се гледа с много лоши очи. На всичкото отгоре е с 4 години по-голяма от сина на Дяна.

Бабата на принц Хари опита да го спре по всевъзможен начин, но не успя. Тя го заплашва с отлъчване от фамилията и какво ли не още, но любовта му надделя.

Голяма роля има и баща му принц Чарлз, който застана зад него и прие Меган за своя снаха. Това показа на Бъкингам, че изборът на Хари не е толкова нелеп.

Очаква се кумове на сватбата да бъдат принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те са най-близката до младоженците двойка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.