Ванга предрече две огромни промени за 2018 година – ето кои са те!

0
371

Ванга даде своите предсказания още преди много години и сега всички чакаме те да се сбъднат!

Баба Ванга е известна като пророчица номер едно на България и дори има място в световните медии, защото за нея се пише и в чужбина. Британското издание „Хъфингтън поуст“ например напомни за нея в свой материал тази седмица.

Ванга
Ще се сбъднат ли предсказанията на Ванга за 2018 година?

В него се припомня, че пророчицата Ванга е предсказала само две неща за 2018 година, но и двете са огромни промени. Те засягат целия свят и дори цялата галактика.

Първото е свързано с лидерството в икономически аспект. През идната година то ще бъде напълно превзето от Китай, който ще измести САЩ. Нещо, което изглежда логично, а и според някои вече се е случило.

Само преди 2 години имаше проучване, според което китайската икономика дава 15,6% производство на световната икономика. Това е голяма цифра, а през следващата година се очаква да набъбне още повече.



Другата голяма промяна е свързана с планетата Венера. Ванга е предрекла, че именно през 2018 г. ще бъде открит енергиен източник там.

Специалистите подхождат леко скептично към това предсказание, тъй като в момента няма никакви планирани експедиции до Венера. Все пак обаче покрай нея ще бъде минато от космическа сонда на НАСА, която ще прави изследвания на Слънцето. Дали тогава ще се открие нещо за Венера, предстои да узнаем скоро.

Ванга почина през 1996 г., но остави много предсказания за България и света. Някои от тях се сбъднаха, но има и такива, които не се оказаха истина.

Например тя успя да познае, че 44-тият президент на САЩ ще бъде афроамериканец (Барак Обама), но го определи като този, който ще бъде последният президент на страната, а миналата година стана ясно, че това не е така.

Пророчицата е направила предсказания чак до 5079 година, когато твърди, че ще дойде краят на света. Ако е вярно, имаме още доста да почакаме.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.