Тъжната съдба на един футболист…

0
268

Емануел Ебуе разплака света със своята жестока съдба!

Един футболист с доста добри качества, който в близкото минало се вихреше по английските терени, днес е сринат от живота. Това е Емануел Ебуе от Кот Д`Ивоар.

Емануел Ебуе
Емануел Ебуе е в ужас, животът му поднесе най-големите изпитания

Чернокожият бивш зашитник на „Арсенал“ и „Галатасарай“ е затънал изцяло финансово. Бившата му жена, с която се разведе преди година, му взе всичко.

В момента футболистът още живее в къщата си, но в страх жена му да не го изхвърли всеки момент. Това е огромно унижение за него.

На всичкото отгоре Емануел Ебуе е бил изигран от съпругата си, докато е печелел милиони. Той й е пращал почти всичко изкарано от него, а тя го е заделяла само за себе си.



Сега котдивоарецът е разорен, но това дори не е най-лошото за него. Той се оказа ХИВ-позитивен, което е причината да спре с футбола завинаги.

Болестта му прави нещата още по-тежки за него, защото няма пари да се лекува, а без медикаментите, които са твърде скъпи, няма как да оцелее. Това кара някои от бившите му клубове да се смилят над него.

Например Фатих Терим, който е треньор на „Галатасарай“ в момента, обяви, че има място за Ебуе в клуба, където да работи на някакъв пост. От „Арсенал“ също имат желание да му помогнат.

Емануел е само на 34 г., а е изправен пред опасността да не живее още дълго. Той е пример за това как може да пропилееш всичко, което имаш, а животът да те довърши.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.