Хората са възмутени: Как можа Джена да постъпи така на Коледа?!

0
537

Джена събра огромен негативен вот по празниците!

Коледата в дома на Джена и Наско Стоев се оказа доста неприятна. Певицата реши да работи на светлия християнски празник, което й навлече един куп критики от доста хора.

Джена
Джена край елхата, но не е била край елхата на самата Коледа

Фолк дивата беше на участие и на Бъдни вечер, и на Коледа, което буди недоумение у мнозина. Тя остави у дома не само съпруга си, но и детето си, което още е бебе.

Всичко това Джена го стори в името на парите. За да спечели някой лев отгоре, изпълнителката на „Грешни мисли“ жертва семейството си.

„Що за майка ще остави бебето си навръх Коледа?! Сякаш е потънала в мизерия, че не може без да работи тогава…“ – възмущават се хора в интернет.



Всъщност Джена не само не е в мизерия, а се радва на доста охолен живот. Атанас Стоев й подсигури финансова стабилност, за каквато даже не е мечтала. Той е от фамилията на Канарите, които са пълни с пари.

Затова буди недоумение фактът, че е решила да работи на Коледа. Явно обаче за поп-фолк дивата парите никога не са в излишък и винаги е добре да имаш още и още.

Докато тя се е вихрила по нощните клубове, бебето й е било гледано от свекърва й Надя, както и от бащата Наско. Те са изпълнили това, което трябваше Джена да направи.

Пайнерката няма да бъде със семейството си и на Нова година. Тогава пак ще е на участие, а именно в този ден от годината хонорарите скачат до небесата и тя няма да изпусне парче от пая.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.