Curiosity откри нещо сензационно на Марс! (ВИДЕО)

0
355

Марсоходът Curiosity отново изпрати сензационни разкрития от повърхността на Червената планета

Марсоходът Curiosity отново изпрати сензационни разкрития от повърхността на Червената планета. Този път Любопиткото на НАСА е успял да заснеме лице, наподобяващо човешки образ.

Тази загадъчна находка е открита от потребител на име Whatsupinthesky37, който наблюдавайки видео клип в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube съзрял необичайното лице.

Според част от потребителите, коментирали загадъчната находка на Curiosity, не може много ясно да се определи дали върху горната част на главата има коса или това е корона, пише nepoznato.energetika-bg.com.

lice
Curiosity откри нещо сензационно на Марс

Любопитното е, че лицето е доста издължено и с голямо чело, но въпреки това то изключително много наподобява на човешки образ.



Откакто стартира своята космическа мисия на Марс, Curiosity постоянно ни изпраща изображения от повърхността на Червената планета, на които са запечатани доста мистериозни обекти.

Само преди около месец писахме ТУК, че на Марс е открита дори и главата на президента на САЩ – Барак Обама. Тази находка е направена с помощта на космическата сонда Spirit. Дали това е истина или не – можете да се убедите сами, като видите уникалното изображение.

Преди време се говореше, че Curiosity е заснел различни животни – заек, катерица, плъх.

По-рано се говореше, че е открил части от голяма статуя. По този повод учените се замислиха, че е възможно на Марс да са живели много по-развити цивилизации, които по някаква причина са били унищожени. Даже се заговори, че това може да е станало заради атаки от НЛО или поради промяна в климатичните условия на Марс.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.