Подробен здравен хороскоп за 2018 година за всяка една зодия

0
398

Крайно време е да въведете сериозна промяна в хранителния си режим

Подробният здравен хороскоп ще даде съвети и насоки на всеки един от представителите на зодиакалните знаци за това от какви болести са застрашени и от какво трябва да се пазят.

здравен хороскоп
Крайно време е да въведете сериозна промяна в хранителния си режим

Всеки път, когато изпращаме старата година и посрещаме новата или пък по други поводи си пожелаваме на първо място здраве.
Разбира се то е най-важното, но за съжаление често осъзнаваме това едва, когато вече сме го изгубили.

Съветите, които ще ви дадем в точния здравен хороскоп ще ви насочат от какво трябва да се пазите и за какво да внимавате.

Ето какво гласи подробният здравен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:



РАК
Вие трябва да бъдете много внимателни с черния дроб, стомаха, жлъчката и гърдите.
Обърнете сериозно внимание и на състоянието на нервната ви система. Именно тя е тази, която ви създава желание да не общувате с останалите. Може би сте забелязали, че напоследък, ако разговорът не потръгне във вашата посока, се дразните.

Подробният здравен хороскоп съветва да си направите цялостен и то доста обстоен преглед, а не да се захващате с лечението на отделен орган.
Освен това се нуждаете от сериозна промяна в хранителните ви навици. Ако се въоръжите с търпение и постоянство, със сигурност ще успете да промените вкусовите си навици. Може отначало да ви се струва доста трудно, но по-късно ще се убедите, че не е.
Дните, които са най-подходящи за лечение на уязвимите органи са 15 и 16 януари; 11 и 12 февруари, както и 10, 11 и 12 март.

ЛЪВ
Много добре знаете, че имате някакъв сериозен здравословен проблем и въпреки това отлагате откриването му. Вероятно сте наясно, че по този начин не си помагате, а само задълбочавате нещата. Колкото по-рано откриете какъв е проблемът, толкова по-добре.
За съжаление отдавна сте понижили усещането си за реакция и контролът ви никак не е навременен.

Престанете да задоволявате апетита си с еднообразна храна. Това е омръзнало дори на самите вас, макар да не си го признавате.
За вашата зодия доста уязвими са диафрагма, сърце, гръб, артерии и кръвообращението.
Най-подходящите дни за лечението им са 18 и 19 януари; 13, 14 и 15 февруари, както и 13 и 14 март.

ДЕВА
За да възстановите далака, задстомашната жлеза и храносмилателните органи, е нужно да изградите постоянство в хранителния си режим.
Трябва обаче да внесете сериозна промяна в режима си на сън. Въведете ред в ежедневието си и престанете да се занимавате с по няколко неща наведнъж.

Крайно време е да разберете, че не можете да свършите всичко накуп, а и така изтощавате психическата си енергия, която е основен помощник в лечението.
Най-подходящите дни за лечение са 19, 20 и 21 януари; 17 и 18 февруари, както и 14, 15 и 16 март, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.