Можете да се доверите на този изключително точен здравен хороскоп за 2018 година

0
265

Не отлагайте повече прегледа, който отдавна се каните да направите

Този изключително точен здравен хороскоп ще ви посочи от какви болести трябва да се пази всяка една зодия.

здравен хороскоп
Не отлагайте повече прегледа, който отдавна се каните да направите

Освен това ще ви даде и полезни съвети за здравето. Вероятно мнозина от вас вече са осъзнали, че няма нищо по-важно от здравето. Именно поради тази причина то винаги е сред пожеланията по какъвто и повод да било.

Наистина бихте могли спокойно да се доверите на този точен здравен хороскоп, тъй като наистина ще ви даде изключително ценни съвети. Ето какво гласи той за всеки един от зодиакалните знаци:

ВЕЗНИ
Според вашия здравен хороскоп имате немалък шанс да се възстановите в случай, че се лекувате или пък са ви открили сериозно гинекологично заболяване, бъбречен или пък репродуктивен проблем.
Същото важи и в случай, че се е оказало, че страдате от бронхит, някакъв ушен проблем или пък проблеми с гърлото.



Диабетиците трябва да проявят особено голямо внимание по отношение на спазването на диетичния си режим.
Със сигурност сте наясно, че ако ви липсва обич и внимание, вие като типични Везни се накланяте лесно към песимизъм. В този ред на мисли, за да се възстановите бързо имате нужда от много обич и внимание, освен от специализирана медицинска помощ.
Най-подходящите дни за лечение при вас са 22, 23 и 24 януари18 и 19 февруари, както и 18 и 19 март.

СКОРПИОН
Крайно време е да намерите време, за да направите прегледа, за който отдавна се каните. Вероятно сте наясно, че няма кой друг да свърши тази работа, освен вас. Ако се страхувате от нещо, вземете близък човек със себе си за кураж. В никакъв случай обаче не продължавайте да отлагате прегледа във времето.

При вас особено уязвими са дебелото черво, половите ви органи и нервната ви система.
Най-подходящите за вас дни за лечение през първото тримесечие на годината са 24, 25 и 26 януари; 20, 21 и 22 февруари, както и 20 и 21 март.

СТРЕЛЕЦ
Вероятно сте забелязали, че напоследък спокойствието ви често бива развалено от натрапчиви мисли и вече се чудите как да се избавите от тях. Истината е, че се нуждаете от повече време за отдих и най-вече за сън, при това в подходящите за целта часове.
Време е да си дадете сметка, че объркването на деня с нощта оказва пагубно влияние на нервната ви система и това е причината за натрапчивите ви мисли.

Обърнете сериозно внимание на таза и бедрата. Най-подходящите дни за лечение през първото тримесечие на годината са 26 и 27 януари; 23 и 24 февруари, както и 22 и 23 март, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.