Последвайте съветите, които ще ви даде подробният здравен хороскоп и няма да съжалявате

0
214

Вашият здравен хороскоп за настоящата година е изключително благосклонен

Този здравен хороскоп за 2018 година ще ви удиви с точността си. Освен това ще ви е от огромна полза със съветите, които ще ви даде.

здравен хороскоп
Вашият здравен хороскоп за настоящата година е изключително благосклонен

Не ги подценявайте, а ги вземете под внимание, защото те наистина ще ви помогнат.
Ето какво гласи точният здравен хороскоп за всяка една от зодиите:

КОЗИРОГ
Дръжте близо до себе си верните ви приятели, а от останалите се освободете. Те влияят зле на нервната ви система, а вие определено нямате нужда от проблеми и притеснения.
Според звездите най-накрая ще получите онова, към което отдавна сте се устремили.

Не загърбвайте обаче грижите за здравето ви. Изглежда отдавна сте забравил за гимнастиката, която е изключително полезна. Намалили сте значително и движението, а това несъмнено ви се отразява пагубно. За сметка на това обаче сте наблегнали на храната, което допълнително утежнява проблема. При вас много уязвими са костите, хрущялите и кожата, така че е добре да ги пазите. Най-подходящите дати за лечение от първото тримесечие са 28 и 29 януари; 25 и 26 февруари, както и 24 и 25 март.



ВОДОЛЕЙ
Вие трябва да обърнете сериозно внимание на глезените, стъпалата, вените и жлезите. Може би отдавна сте наясно, че някои от изброените по-горе, са вашите уязвими места. Освен това в средата на февруари, както и на следващия месец – март, е добре да внимавате по отношение на любовта.

Според звездите ще хлътнете до уши в неподходящ човек, който ще ви изпие енергията. Не се отдавайте изцяло на тази връзка, тъй като ще приключи много по-бързо, отколкото очаквате.
Трудът ви ще бъде възнаграден подобаващо. Време е обае да се огледате за едно тихо местенце, на което ще можете да отдъхнете спокойно. Най-подходящите дати за лечение са 29 и 30 януари; 27 и 28 февруари, както и 26 и 27 март.

РИБИ
Вашият здравен хороскоп за настоящата година е изключително благосклонен. Според него здравето не би следвало да ви тревожи през следващите 12 месеца. Въпреки това обаче е добре да не пренебрегвате проблемите с ходилата. Не е изключено да се появят и някои кожни проблеми важното е да потърсите навременно решение и всичко ще изчезне за раз време.

Пред вас ще се разкрият няколко възможности за авантюри. Дали ще се възползвате от тях или ще ги пренебрегнете с лека ръка, изборът е във вашите ръце.
Имате голям шанс да срещнете брачния си партньор, при все че напоследък сякаш сте се отказали да го търсите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.