Тези съвети ще ви помогнат да откриете новата си любов

0
411

Именно тя е тази, която ни окрилява

Несъмнено новата година започва за всички с нови надежди за повече успехи, късмет и разбира се не на последно място – любов.

любов
Именно тя е тази, която ни окрилява

С новата година стартира и нов цикъл, който би било добре да планирате отрано. Разбира се някои неща се случват сякаш от само себе си и не могат да бъдат планирани, но все пак трябва да си начертаете някакъв план. Това разбира се ,се отнася дори и за любовта, защото ако си кажете, че тя няма да ви се случи, означава, че се отказвате от търсенето и тя наистина няма как да ви се случи.

В следващите редове ще ви разкрием съветите на лайф коуч Ева Кулева. Тя ще ви разкрие как можете да намерите лесно вашата любов. Ето ги и съветите й:

Медитация
Приемете я като ваша религия. Вероятно ще си зададете въпроса какво общо има тя с любовта. Истината е, че има. Тя помага на ума да се освободи от затрудненията и да си даде спокойствие и задоволство. Можете да успокоите тялото и ума си, възползвайки се от безплатните телефонни приложения.



Дневник
Мнозина гледат с насмешка на воденето на дневник. Давали ли сте си сметка обаче, че за да бъде пълноценна връзката ви с отсрещния човек, преди това трябва да изградите здрава връзка със самите себе си?
В този ред на мисли е добре да свикнете да отделяте по няколко минути всеки ден и да споделяте с дневника си как се чувствате. Не се притеснявайте да се похвалите, да си благодарите и да опишете не само лошите, а и хубавите ви моменти от деня.

Баланс
Много е важно да създадете баланс между различните сфери в живота ви. Често пъти се случва човек да се фокусира върху една или две сфери от живота и по този начин да изгуби баланса. Възстановете го по най-бързия начин. Само така ще имате време за срещи, флиртове, забавления и други приятни емоции. Не се отдавайте само и единствено на работните и домашните си задължения.

Не преследвайте мъжете!
Не си позволявайте именно вие да сте тези, които да инициират контакт между срещите с някой от представителите на силния пол. В никакъв случай не си намирайте повод да му пишете или пък да му позвъните. Изчакайте то да го направи пръв. Само по този начин ще имате възможността да научите какви са истинските му намерения и колко силна е неговата мотивация.

Вероятно на пръв поглед тези съвети ви изглеждат много безполезни, но ако ги спазвате със сигурност ще усетите промяната в живота си. Именно тази промяна ще ви помогне да откриете новата си любов, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.