Внимание! Сключването на брак през тези периоди на 2018 година, е абсолютно забранено

0
211

Вземете под внимание тези съвети

Ако смятате, че сте открили любовта на живота си и планирате да заздравите връзката си чрез сключване на брак, то е добре да се запознаете с периодите през 2018 година, в които това е абсолютно забранено.

брак
Вземете под внимание тези съвети

Така например астролозите посочват, че е абсолютно забранено да се сключва брак в периода между 6 октомври и 16 ноември.
Причината за тази условна забрана е фактът, че през този период Венера е ретроградна. Истината е, че именно тя е планетата, която е отговорна за тази част от човешкия живот. Със сигурност никой от вас не би искал нещата да се объркат. В такъв случай е по-добре наистина да последвате съвета на астролозите и да не сключвате брак в този период.

В случай, че бихте искали да сключите брак по възможно най-бързия начин, то има подходящ период за целта още в началото на годината. Този период е между 20 януари и 10 февруари. Той е изключително подходящ за узаконяване на връзката, основаваща се на приятелство и взаимно уважение.

Ако обаче бракът ви е по-скоро икономически съюз, основаващ се на взаимната изгода, то по-добре би било да изчакате идването на месец април.
За всички онези, които държат бракът им да е изключително стабилен, подобно на тези на нашите прабаби и прадядовци, то най-подходящият период за целта е между 20 май и 15 юни.



Що се отнася до съюзите, които се основават основно на страстта и се отличават с диви сцени на ревност, то периодът, който е подходящ за сключване на брак между тези партньори е след 10 септември. Астролозите обаче подчертават, че обикновено тези съюзи не траят дълго време и вероятно вие също сте наясно с това. Ако обаче въпреки всичко и всички сте решили да пробвате късмета си, то това е вашият период.

От думите на астролога Ива Иванова става ясно, че през настоящата година според китайската религиозно-философска система, ще се появяват на бял свят деца, които са с невероятен талант и ще имат прекрасни възможности за реализация в живота.

В заключение обаче специалистът посочва, че като цяло на Балканския полуостров винаги е било добре да се раждат деца. Истината е, че всяка една от рожбите, родени по тези ширини на планетата, е цяла една вселена.

След като вече сте наясно кои са най-подходящите периоди за сключване на брак в зависимост от причината, която ви води, както и тези, които са изключително неподходящи, вече можете спокойно да планирате щастливото събитие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.