Жестоко убийство: Петър Христов е разстрелян насред София! (Подробности)

0
537

Петър Христов е убит по много жесток начин!

Бизнесменът Петър Христов е разстрелян насред столицата тази сутрин. 49-годишният мъж от Велико Търново е бил покосен от една камара куршуми, предаде bTV Новините.

Петър Христов
Убитият Петър Христов

Жертвата тъкмо е излизала от офиса си, когато килърът я е ликвидирал с един куп изстрели. Повечето от тях са били в областта на гърдите, но е имало и един в главата. Бизнесменът е починал малко след това в болницата, научи TOPactualno.com.

Според МВР, става въпрос за поръчково убийство. За това говори фактът, че е имало множество изстрели по жертвата, сякаш убиецът е искал да бъде сигурен, че смъртта ще настъпи.

Извършителят на престъпното деяние най-вероятно е стрелял от кола, паркирана наблизо. Убийството се е състояло пред доста хора, но никой не е видял убиецът.



„Идва една жена и ми казва „току-що убиха един човек, куршумът мина над главата ми.“ – разказа в ефир един от хората, които са били в района на престъплението.

Петър Христов не е случаен човек. Той е собственик на млечна компания. Освен това, се е занимавал сериозно и с футбол. Бил е собственик на „Локомотив“ (Горна Оряховица), а в момента има акции в „Етър“ (Велико Търново). Има слухове, че преди години е бил част от СИК.

Разследващите смятат, че става въпрос за разчистване на сметки. Има вероятност убитият да е дължал големи суми пари на свои партньори, но това тепърва ще се разяснява.

Засега официален мотив липсва. Очаква се до дни да се изясни такъв, който да помогне на полицията в намирането на убиеца, както и на неговия поръчител.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.