Марта Вачкова: Владо Пенев е най-светлата част от живота ми! (Ще се оженят ли най-после?)

0
371

Владо Пенев е всичко, за което Марта Вачкова е мечтала някога, но късно го разбира!

Актьорът Владо Пенев може да се похвали с много хора, които го обичат. Сред тях е и Марта Вачкова, с която той има бурна история.

Марта Вачкова и Владо Пенев
Владо Пенев и Марта Вачкова цял живот се обичат

Не е тайна, че двамата са имали сериозна любовна връзка по време на студентството си във ВИТИЗ. Тогава обаче щерката на Григор Вачков го зарязва, смятайки, че е още млада и ще срещне по-добър мъж за нея.

Уви, това така и не се случва. Среща много мъже, но нито един от тях не може да стъпи на малкия пръст на Владо Пенев. Дори бащата на единствената й дъщеря я разочарова тотално.

Днес Владимир и Мартина са отново много близки. Дори се счита, че пак имат любовна връзка, макар да не я афишират публично.



Актрисата за едно нещо най-много съжалява в своя живот и то е, че не се е омъжила за своя колега и спътник в живота. Сега тя го боготвори, но преди 35 години нещата са стоели другояче.

„С Владо е свързана най-светлата част от моя живот. Той е като едно бебе, което всеки ден трябва да прави пакости. Страхотен човек е.“ – споделя Марта Вачкова.

Въпросът с тяхната сватба все още вълнува феновете им. Ако зависи от актрисата, тя веднага ще сключи брак с Пенев. Той обаче има горчив опит от предния си брак и не се знае дали би се престрашил отново да се ожени.

Връзката между тях е много силна. Те остават близки през всичките тези години, независимо от обстоятелствата. Това е нещо, което не може да бъде заменено с нищо друго.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.