Бунт срещу Димитър Бербатов: Ето какви ги върши в Индия!

0
260

Димитър Бербатов не е от най-долюбваните играчи в отбора си!

Българската мегазвезда във футбола Димитър Бербатов върви към края на своята кариера. Този край обаче може да не дойде толкова добре, колкото мнозина се надяваха.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов не е харесван в Индия

От началото на сезона Митко защитава цветовете на индийския „Керала“ (Бластърс). Там обаче нещата не се развиват добре за него.

Бившият цесекар все още не се е разписвал за новия си клуб, но не това е големият проблем пред него. Всъщност проблемът му е в общуването с останалите играчи на отбора.

Двама от тях проговориха пред Goal.com, но не с най-милите думи за Бербо. Според тях, той е твърде затворен в себе си и това му пречи на терена.



„Не говори с никого. Идва на тренировки, тренира, но не обелва и думичка. Ако искаш да чуеш гласа му, трябва да му зададеш въпрос.“ – казва Прасант Карутадаткуни.

Димитър Бербатов винаги е бил доста сдържан и необщителен. Това е отличителна черта за него, която в някои отбори му е изигравала лоша шега.

В Манчестър (Юнайтед) например Митко не получаваше много пасове от съотборниците си и причината се счита тази, че е нямал приятели сред тях. Той беше 4 сезона там, а единственият, с когото остана близък, е Неманя Видич.

Причината да не е резултатен в индийското първенство до момента е, че играе като офанзивен халф, а не като нападател, каквато винаги е била позицията му. Двама треньори се изредиха в отбора, но и двамата го ползват в средата на терена, пише „Тема спорт“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.