Сватбата на Анелия е нещо изключително: Подробности за венчавката + кой е младоженецът!

0
438

Анелия ще се омъжи за втори път, отново е лудо влюбена!

Певицата на „Пайнер мюзик“ Анелия ще става госпожа за втори път в своя живот. Тя е на крилете на любовта от около година и отново мисли за сватба.

Анелия
Анелия пак ще вдига сватба

Поп-фолк звездата е влюбена в турски дипломат, който разполага с много пари. Двамата се запознали на нейно участие и оттогава не спират да се обичат.

Счита се, че именно турчинът е уредил снимките на „Дай ми още“, който бе направен в Турция, при това в звездния дворец „Чираган палас“. По всяка вероятност този мъж ще осигури още много подобни преживявания на Ани.

Според запознати, сватбата им ще се състои през пролетта. Очаква се тя да бъде извън България, има вероятност да е в Париж, където се е състоял годежът им.



Това ще бъде вторият брак на Анелия. През 2002 г. тя се венча за Коко Динев, когато беше само на 20 г. От този брак се роди единственото й дете Ивон.

Певицата не иска повече деца и го е разкривала неведнъж. Затова ще е интересно да се види дали новият й мъж ще я принуди да зачене отново или ще се съобрази с желанията й.

Близките на фолк дивата са категорични, че по-щастлива не са я виждали от много години. Затова всички се надяват това нейно щастие да бъде официализирано от закона.

Самата Анелия винаги е твърдяла, че Коко Динев е голямата й любов и повече няма да се омъжи никога. Как обаче се извърта животът, което доказва, че никога не бива да се заричаш за каквото и да било.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.