Топ рецепта за регулиране на кръвното налягане

0
588

Ще свърши чудеса за здравето ви

Проблемите с кръвното налягане измъчват все по-голяма част от обществото.

кръвното налягане
Ще свърши чудеса за здравето ви

Ако и вие сте сред хората, които биват измъчвани от проблеми с кръвното налягане, то тази изпитана рецепта ще ви помогне да регулирате стойностите му и да го върнете в нормални граници.

Това натурално средство със сигурност ще се пребори успешно с кръвното налягане и ще забравите за проблема с хипертонията. Освен това е и отличен лек за повишаване на имунитет, което ще ви е от огромна полза в сезона на грипа и настинките.

За да си приготвите тази наистина невероятна рецепта за регулиране на кръвното налягане, доказала ефективността си във времето, са ви нужни следните продукти:
1 с.л. прясно изцеден лимонов сок
1 глава чесън (настъргана)
1 с.л. настърган джинджифил
1 с.л. ябълков оцет
1 ч.л. чист пчелен мед



Отрежете 2-3 см. джинджифил, почистете го и го обелете. Сложете го заедно с една глава чесън в блендера и ги пасирайте. След това добавете и останалите продукти в блендера и разбъркайте всичко много добре до получаването на еднородна смес.
Получената смес може да се съхранява в хладилника за срок от пет дни.

От този натурален лек, е необходимо да приемате по една супена лъжица два пъти на ден – преди закуска и преди вечеря.
Само една седмица след началото на приема на този вълшебен натурален лек, ще усетите и първите подобрения. Той не само ще регулира нивата на кръвното ви налягане, а и ще ви помогне да понижите нивата на лошия холестерол.

Освен това ще повиши и имунитета ви, както споменахме по-горе.
Наистина си струва да го пробвате, тъй като по този начин ще се почувствате много по-добре. Кръвното ви налягане ще спре да се колебае и няма да се качва до високи стойности, застрашаващи живота и здравето ви.

За никого не е тайна, че високото кръвно налягане е много сериозен проблем, за който трябва да се вземат навременни мерки. В противен случай подлагате на сериозен риск не само здравето, а и живота си. Именно то е в основата на получаването на тежки форми на инфаркт и инсулт.

За високите нива на лошия холестерол също сме говорили много пъти. Те не водят до нищо добро, дори напротив – създават редица здравословни проблеми. Не допускайте да се стигне до там, а вземете навременни мерки. Направата на този естествен лек няма да ви струва скъпо, но пък ще свърши чудеса за здравето ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.