Тази изпитана рецепта ще ви избави незабавно от болките в гърлото

0
596

Нужна ви е само една лъжица от лековитите кристалчета

Болките в гърлото са неизменна част от вирусите и грипа, които ни нападат през зимата.

болките в гърлото
Нужна ви е само една лъжица от лековитите кристалчета

Ще ви разкрием една изпитана народна рецепта, която доказано ще ви избави от болките в гърлото.
Няма никакво съмнение, че тя действа безотказно.

Вероятно сте чували за нишадъра, който на практика представлява чист амониев хлорид.
Това химично съединение представлява лек за много болежки.
Закупуването на пакетче от това изключително ценно вещество ще ви струва по-малко от лев. За сметка на това обаче то ще свърши истински чудеса за здравето ви.

Ако се замислите, вероятно ще се сетите поне за една рецепта, която съдържа нишадър. Вероятно първата асоциация, която изплува в мисълта ви, е гаргарата с нишадър при гнойна ангина. Да, тя наистина действа безотказно и поради тази причина се използва от много хора.
Полезните му свойства обаче далеч не се изчерпват само с това му приложение.



В следващите редове ще научите защо е добре във всяка семейна аптека да присъстват кристалчетата нишадър, които както разбрахте не струват скъпо, но вършат чудеса.
Нишадърът наистина е незаменим лек за редица здравословни проблеми като се имат предвид мощните му антигъбични, антивирусни и противовъзпалителни свойства.

Ползите от него за човешкия организъм не са никак малко и няма да е пресилено, ако кажем, че в редица случаи действа много по-добре от цял куп лекарства.

Така например той е чудесен лек при болки в гърлото, гнойна ангина или пък бронхит.
Едно от най-известните му свойства е именно това, че може да разрежда бронхиалния секрет. Амониевият хлорид не само прави секрета по-рядък, което улеснява значително изхвърлянето му (отхрачването), а и намалява значително количеството му.

Тази проста на пръв поглед рецепта е вашето спасение при редица сериозни здравословни проблеми.
Единственото усилие, което се изисква от ваша страна е да добавите лъжица от лековитите кристалчета към чаша вода. С получения разтвор правете гаргара няколко пъти в рамките на деня. По този начин не само ще се избавите от коварните гнойни налепи по сливиците, а и от гъстия секрет, който се събира в бронхите и затруднява сериозно дишането ви.

Продължителността на всяка гаргара, трябва да е най-малко една минута. Не се налага да гълтате от този разтвор, за да изчистите сливиците си. Трябва обаче да знаете, че половин час след гаргарата не трябва да консумирате никаква храна и напитки. Сами ще се убедите колко е лесно да се избавите от болките в гърлото, както и от гнойните налепи с помощта на този изпитан метод, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.